Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opyla się to kupić?

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam is 3 i mam na nim 30k doświadczenia, jest pakiet za nie całe 30k i za 70k, ten za 30 jest przed i nie wiem czy opyla sie kupowac czy nie lepiej jeszcze zbierac na ten 70k. Czy jak Kupie za 30k ten pakiet to drugi stanieje o 30k ?

Opublikowano

o c**j ci chodzi ?

o tramwaj który nie chodzi.

Zbieraj do 70 wtedy bedziesz miec lepiej :D

Ale czy ten pakiet 70k stanieje po zakupie tego za 30k o 30k? Bo jezeli tak to lepiej juz tego za 30k kupic

Opublikowano

Hmm... wiadomo ze drozsze jest lepsze. Ale w wocie nie dziala to na zasadzie kupuje cos t nastepne jest tansze. Mozesz powiedziec o jaki pakiet ci chodxi??

Opublikowano

Naucz się pisać, bo nic nie rozumiem...

Tyle rozumiem, żeby ci powiedzieć: nie stanieje? Co to za pytanie? Na wcześniejszych tierach nie taniało to z jakiej dupy miałoby nagle tutaj stanieć?

Opublikowano

Jezeli to ma jakies znaczenie to chodzi mi o wot xbox 360 edition, i wlasnie na mniejszych tierach tanialo... Kupuje pakiet a nastepny tanieje

Opublikowano

Jezeli to ma jakies znaczenie to chodzi mi o wot xbox 360 edition, i wlasnie na mniejszych tierach tanialo... Kupuje pakiet a nastepny tanieje

To chociaż mogłeś napisać w temacie X360...

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Dokładnie. Wszyscy się zastanawiają o jakie pakiety chodzi a to na x-klocku. Na tym g***ie nie ma nawet artylerii :)

Są artylerie:)  

jednak miałem racje, kupiłem pakiet za 30k a drugi staniał o 30k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...