Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części] BMW 3.0 CLS Gr.5

ŇeveQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

tak jak w temacie 

poproszę jakie najlepsze części do tego autka (tak aby był wymaksowany) wyskoczył mi z tych Car-Pack co na 2 mil. lajków było :p i jest on w klasie A to myślę aby go tam wymaksować 

i poprosiłbym o setup skilli :p 

OPmMzQy.png

Opublikowano

To przede wszystkim bierzesz skille na zwiększenie obrotów i przedłużenie działania doskonałego startu. Skrócenie czasu odnowienie gotowości. Zwiększenie mocy lub czasu działania nitra. Możesz wybrać oby dwa. Jeśli wybierzesz jedno to zwiększenie czasu działania katapulty.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Skille wkładasz w warsztacie umiejętności. W którym slocie włożysz to nie ma znaczenia. Chcesz, żebym ci podał nazwy tych umiejetności?

Opublikowano

To przede wszystkim bierzesz skille na zwiększenie obrotów i przedłużenie działania doskonałego startu. Skrócenie czasu odnowienie gotowości. Zwiększenie mocy lub czasu działania nitra. Możesz wybrać oby dwa. Jeśli wybierzesz jedno to zwiększenie czasu działania katapulty.

Coś ty koleś...

Zwiększenie obrotów? To tylko zajmuje slot i do niczego się nie przyda - lepiej nauczyć się trafiać w zakres obrotów doskonałego startu.

Jako, że jest to BMW - ma kosmiczne nitro, to setup trzeba zbudować na podstawie podtlenku azotu.

mógłbyś to uszeregowac i napisać co gdzie i jak dać? ;x bedzie lepiej 

Obowiązkowo 5 sekund doskonałego startu (poświęć na to 2 miejsca, np. 1 - 3s i 1 - 2s)

Pozostałe 3 sloty to modyfikacja nitra:

- odnawianie nitro

- działanie nitro

- moc nitro

Oczywiście jak najlepsze :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Coś ty koleś...

Zwiększenie obrotów? To tylko zajmuje slot i do niczego się nie przyda - lepiej nauczyć się trafiać w zakres obrotów doskonałego startu.

Jako, że jest to BMW - ma kosmiczne nitro, to setup trzeba zbudować na podstawie podtlenku azotu.

Obowiązkowo 5 sekund doskonałego startu (poświęć na to 2 miejsca, np. 1 - 3s i 1 - 2s)

- odnawianie nitro

- działanie nitro

- moc nitro

Z tego co widzę to długo w NFS World nie gra, więc trafić w perfect start będzie mu ciężko. Bo bez skilli zielony pasek jest bardzo wąski. Szanse na trafienie są małe. Po za tym nie napisałem, ale lepiej jest włożyć trzy gwiazdkowe skille.

Opublikowano

Coś ty koleś...

- odnawianie nitro

- działanie nitro

- moc nitro

a co powiesz na temat części ? jakie kolory? :) 

OPmMzQy.png

Opublikowano

Dodam jeszcze, że włożenie gotowości nie jest złym pomysłem, ponieważ można natychmiastowo odnowić wszystkie pozostałe power'upy w tym nitro i katapultę. W tym to już ty musisz zadecydować, ponieważ każdy ma swój styl gry. Bo oby dwie opcje, moja i jak TheVolumne'a dadzą podobny efekt.

Opublikowano

Z tego co widzę to długo w NFS World nie gra, więc trafić w perfect start będzie mu ciężko. Bo bez skilli zielony pasek jest bardzo wąski. Szanse na trafienie są małe. Po za tym nie napisałem, ale lepiej jest włożyć trzy gwiazdkowe skille.

Co z tego, że jest wąski, nawet nowy gracz nie będzie miał z tym większego problemu.

Wystarczy przejechać kilka wyścigów, żeby to opanować.

#Mini-tut:

Na starcie dajesz gaz na full, a gdy odliczanie jest bliskie startu (3, 2, 1... puszczasz gaz na ułamek sekundy, aby obroty lekko spadły i dociskasz spowrotem).

a co powiesz na temat części ? jakie kolory? :)

Silnik: Zielony

Doładowanie: Żółte

Przekładnia: Czerwona

Zawieszenie: Niebieskie

Hamulce: Żółte

Opony: Żółte

Skille - tak jak wcześniej opisałem:

- odnawianie nitro

- działanie nitro

- moc nitro

Dodam jeszcze, że włożenie gotowości nie jest złym pomysłem, ponieważ można natychmiastowo odnowić wszystkie pozostałe power'upy w tym nitro i katapultę. W tym to już ty musisz zadecydować, ponieważ każdy ma swój styl gry. Bo oby dwie opcje, moja i jak TheVolumne'a dadzą podobny efekt.

Gotowość jako powerup zawsze się przyda, ale jako modyfikator umiejętności - nie polecam, o niebo lepiej w te miejsce sprawdzi się skill na odnowienie nitro.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...