Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer na Turcje AKTIWEJTET!

C.N

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Jak w temacie, mamy tranfer na Turcje za free.

Zastanawiam sie czy czasem nie przeniose konta, bo niestety, nasz kochany nordic zaczyna gnic.

Pomocnik
Opublikowano

Transfer jest tylko w jedna strone, ale mysle, ze jest duzo lepiej niz na East, bo sam tam bylem bodajze rok temu.

Skina husarza nie mam pojecia, ale do sivir jest za free, jezeli tylko polubisz facebooka tureckiego. :)

3 Edit, ostrzegam, ze jezeli macie niskie mmr, nizsze od dywizji w ktorej jestescie, to moze wam cofnac nawet o 3 dywizje, moze byc tez tak, ze jezeli macie super zajebiste mmr, to wrzuci was wyzej. Pozdrawiam Jaroslaw Kaczynski.

Pomocnik
Opublikowano

Nara ! Idźcie na Turka, będzie mniej bobów na Eascie...

Masz D5, i zaloze sie, ze sam gasz jak bob, bo D5 to jest zerowy poziom + raport wyslany, pozdrawiam Jarek !

Opublikowano

jak sprawy pingu? taki sam? i po jakiemu tam głównie piszą? po turecku? i jak z liczbą ludzi? w lobby 20 minut? na rosji jak grałem to nie czekało się jakoś dużo, ale tam byłem gold, teraz mmr plat/diam, więc się pytam ^^

Pomocnik
Opublikowano

Ping jest normalny taki jak na east, na Turcji jest wiecej wiary niz na Rosji, jezyk jest naprawde smieszny, przewaznie "adam guzel" pisza, nie wiem co to znaczy xD.

Pomocnik
Opublikowano

Przeszedłbym tam bo na eascie 0 oporu, ale nie chce mi się od nowa diamentu wbijać xD

Jak od nowa? Jezeli masz juz diaxa, to tak zostanie, chyba, ze masz niskie mmr.

Opublikowano

Na Eascie też nikt nie zna angielskiego ... Same polaczki grają więc co za różnica ? Ja osobiście się chyba przeniosę co mam do stracenia ... najwyżej na nowo na Weście zacznę.

Opublikowano

Ja tam gram bo jak ktoś flame'uje to przynajmniej nie rozumiem xDD

Lepiej niż na eune bo nie ma sytuacji że xxXSebaRycesz1999PLXxx wyzywa mnie od noobów...

Jak ktoś gra to piszcie nicki na pw/w temacie albo dodajcie -> ingame Leszek

A i nie łudźcie się że wbijecie diamond1 mając silvera na eune...

Opublikowano

Masz D5, i zaloze sie, ze sam gasz jak bob, bo D5 to jest zerowy poziom + raport wyslany, pozdrawiam Jarek !

ahahhahahahhahaha D5 ? To widzę mamy zeza ? Wejdź może na mój profil i sprawdź, że nie jestem w D5 tylko D2 cebulaku... Gram jak bob powiadasz ? hahahah 2/10....

Zapraszam nick w grze : Néxuiz

Pomocnik
Opublikowano

Tak wiec, jezeli jest ktos chetny do przeniesienia sie na Turcje, piszcie pw.

Zrobimy jakis team 5vs5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...