Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomocnika i gm'ow na server hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

pisze ten temat bo zaczalem  robic server metin2 i szukam osob do pomocy bugi itp :)

od was wymagam tylko ts3

ts podam na priv  mam 16 lat  jak  by ktos chcial wiedziec.

DO ZAMKNIECIA JUZ MAM TEAM

Opublikowano

Czesc

pisze ten temat bo zaczalem  robic server metin2 i szukam osob do pomocy bugi itp :)

od was wymagam tylko ts3

ts podam na priv  mam 16 lat  jak  by ktos chcial wiedziec.

TS:

terraktus

.pl

przed terraktous dopisz .pl :P

trochę to bez sensu. piszesz, że TS podasz na priv, a później podajesz TS. :D

co do samego sensu tematu, to może podaj jakieś info, żeby zachęcić ewentualnych zainteresowanych do kontaktu. jaki typ serwera? easy? a może pvp? jakie masz doświadczenie? planujesz dedyka? masz już kogoś w Team'ie, czy sam jesteś?

Opublikowano

trochę to bez sensu. piszesz, że TS podasz na priv, a później podajesz TS. :D

co do samego sensu tematu, to może podaj jakieś info, żeby zachęcić ewentualnych zainteresowanych do kontaktu. jaki typ serwera? easy? a może pvp? jakie masz doświadczenie? planujesz dedyka? masz już kogoś w Team'ie, czy sam jesteś?

narazie jestem sam dostwiadczenie  mam praktycznie 0 ;/ zaczynam robic dopiero server bedzie typowy pod pvp bez duzych ilosci  zbednego gowna max lv 105   jezeli masz jakies doswiadczenie to wbij na ts :P bo niestety jestem zielony  :D  jak ten wypali to moze  zainwestuje w dedyka kiedys ;)

Opublikowano

_Dudix3 Posiadasz GG ?

GG:37860291

prosil bym kogos doswiadczonego w robieniu serverow hamachi o napisanie na gg albo wbice na ts3 terrakotus.pl dzieki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...