Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja.Trade system?

FMS aka eSej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie im to nie na ręke jest bo gracz który konczy gre definitywnie rozda rt itemy albo postprzedaje po taniości. Wtedy nie będzie potrzeby kupowania rt, ale jako gracz full mp jestem za :D

Opublikowano

Szczerze mówiąc nic bym nie zmieniał. Gram w tą grę od kilku lat i trochę się namęczyłem żeby nazbierać bronie za rt nie wydając na to ani grosza.

Z drugiej strony będzie możliwe zdobycie tych broni dużo szybciej. Tylko ciekawe czy ktoś kupi za rt poulepszane bronie za mp na +7/8/9

Opublikowano

nie bedzie mozna handlowac bronmi za mp ;) wsumie ja za swojego predatora chce predatora cupon i potato prime jest to limitowana bron .Trade system jest mi bardzo pod reke poniewaz duzo itemkow moge podostawac w gifcie albo cos ;D.Moim zamiarem jest uzbieranie full seta musashi to jest moje nie spelnione marzenie ;c

Opublikowano

Na oficjalnym forum MicroVolts znajdują się już oferty itemków na sprzedasz.

1.

http://forum.microvolts.com/forum/showthread.php?86034-PRE-TRADE-THREAD

2.

http://forum.microvolts.com/forum/showthread.php?87028-Suggestions-for-the-trade-system.

Słyaszałem od właścicieli gry żę Trade System ma pojawić sie w ciągu 1-3 miesięcy i ma być "niezawodny".

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ten Trade System ma być taki , że wymieniamy się itemami a nie , że dajemy za jakiś item RT lub MP . Bo ktoś dawał screena w jednym temacie z updatem.

nostaleh.png
Opublikowano

Kto ma jakas wypasiona bazooke na oddanie? Nie musi byc upgradowana. Oddam S105-CLUB poziom 3 moc i snajperke KNS16 BRONZE poziom 7 zoom speed. Snajperke jak sie ulepszy bedzie miala zblizony zoom speed do snajperki GABRIEL jak nie lepiej. Polecam ja osobiscie do dedania z bliska. Jak myslicie jaka za te bronie dostane bazooke?

S105-CLUB tez polecam. Ma wiekszego powera niz te inne wszystkie mieczyki za coupony. Mysle, ze ulepszajac na 9 level moc bedzie bliska 1000 wiec bedzie dedac na chita. Ten miecz do Simona jest lepszy bez ulepszania od clay more i aron night czy jakos tak.

hita poprawiam. KTOŚ CHĘTNY? SKŁADAJCIE JAK COS WASZE OFERTY!

Opublikowano

FMS a co masz na oddanie? Wez napisz liste co oddajesz i za co... (Ja mam kumpli, ktorzy maja po 2 hermesy nie wiem po co im to... Ale chca sie wymienic. Ja dostane za free komplet od moich kumpli anglikow broni za coupony!)

Opublikowano

K***a to ty chyba nigdy nie slyszales o mnie ;x Chociaz dobrze ze sie juz na mnie hejty skonczyly ze strony polaczkow.To moze tak gram w mv od otwartej bety.Bylem w all clanach.Wchodzilem i wychodzlem kiedy chcialem.Gralem zawsze na bardzo wysokim poziomie co pozwalalo mi sie utrzymywac w topce najlepszych graczy i zaszczytu bycia najlepszym polakiem.Po tym incydencje mialem przerwe od mv na jakies 6 miechowGdy wrocilem dostalem offerte wbicia do forbidden .Siedzialem tam jakis rok w milej i super atmosferze .Nagle forbidden padlo.Zrobilismt wlasny clan z ludzmi o nazwie Charisma czy nwm jak to sie pisze.Dostalem perma za uzywanie ce i nick.Mialem bana na miesiac w wakacje przez to sie tak zdenerwowalem ze zostawilem mv na ponad rok czasu.Kiedys spedzalem czas na Mv z przyjemnoscia i w zabawie teraz proboje na nowo zmienic swoj styl gry.Ale wciaz czegos w nim brakuje czym moglbym zaskoczyc przeciwnika.

-FvckMyAss

Opublikowano

Kurcze nawet nie wiedziałem, że tak często z Tobą grałem :P

Z tego co pamiętam kiedyś tam jakąś spinę mieliśmy :D

Ale później było luźno.

Pozdro!

Ciekawe czy ktoś się wymieni za poulepszane bronie adv :P

Opublikowano

Co do tematu to jest to bardzo dobry pomysł :D

no w miarę ten pomysł, ale myślę, że hackerzy przechytrzą ten "niezawodny" pomysł

Daj mi 2 tygodnie i coś wymyślę :D

Co do tematu ..

Każdy odniesie jakieś korzyści :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...