Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA! Zagdaka- mózg na ścianie.

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dla was zagadke ! Pytanie brzmi: Czy jeśli katarina użyje ulta to czy cassiopeya może zamienić ją w kamień ? 

Czekam na odpowiedzi. Pytanie męczy mnie już długo ;p

Opublikowano

Przy ultimate Katarina się obraca, czyli zależy w którą stronę będzie obrócona w czasie rzucenia ulta Cassiopei. Na h2w prawdopodobnie jest filmik ukazujący Twoje rozmyślenie.3

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

Przy ultimate Katarina się obraca, czyli zależy w którą stronę będzie obrócona w czasie rzucenia ulta Cassiopei. Na h2w prawdopodobnie jest filmik ukazujący Twoje rozmyślenie.3

Czyli koreański czelendżer? xD 

Opublikowano

Refleks.

BoL

To zalezy od pozycji przed rzuceniem ulta. Jak stala przodem to ma stuna, jak tylem to slowa.

Kolega tu ma racje, pozdrawiam :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

BoL

Kolega tu ma racje, pozdrawiam :D

No wlasnie nie ma racji, myslisz ze nie testowalem ... kiedy uzyje ulta nie wazne jak stala wczesniej cassio zawsze moze przerwac

Opublikowano

To jak w końcu jest ? -.-

Jeżeli kata była przodem do cassio i użyła ulta, zamieni się w kamień i ulti się przerwie.

Jeżeli kata była tyłem do cassio i użyła ulta, NIE zamieni się w kamień i ulti się NIE przerwie.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...