Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Blokowanie czatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z blokowaniem czatu na danym regionie. Gdy wpisuje /rg flag ox send-chat deny    /rg flag ox receive-chat deny wszystko działa normalnie, ale gracze mogą pisać i odbierać wiadomości na danym regionie. Proszę o pomoc za pomoc daje +

b42b25cd8d4ea7b4e40436f87d66af31e32d9979

Opublikowano

A zrobiłeś w ogóle ten region "ox"? Jeśli tak to na ile WYSOKOŚCI zrobiłeś ten region napisz. Bo jeśli zrobiłeś ten region tylko "na ziemi" to żeby działało ktoś musiałby stać w ziemi xD 

Usuń ten region najlepiej, zaznacz i stwórz go, lecz po "zdefiniowaniu" wpisz //expand 100 100 i będzie działać, tylko będziesz musiał od nowa zrobić flagi.

Opublikowano

A zrobiłeś w ogóle ten region "ox"? Jeśli tak to na ile WYSOKOŚCI zrobiłeś ten region napisz. Bo jeśli zrobiłeś ten region tylko "na ziemi" to żeby działało ktoś musiałby stać w ziemi xD

Usuń ten region najlepiej, zaznacz i stwórz go, lecz po "zdefiniowaniu" wpisz //expand 100 100 i będzie działać, tylko będziesz musiał od nowa zrobić flagi.

zrobiłem zaznaczyłem później dałem //expand... dałem region. jak gracz pisze to najpierw pisze jego wiadomość a następnie you cant send chat... ale inni gracze widzą co pisze

Opublikowano

jak gracz pisze to najpierw pisze jego wiadomość a następnie you cant send chat... ale inni gracze widzą co pisze

Czyli to wygląda tak?

Keesh™: Hehe

You cant send chat!

Hmmm... jaki masz plugin na czat? Jeśli masz inny niż EssentialsChat to radzę zmienić na ten, ponieważ według mnie jest najlepszy. Jeśli nie wiesz jak się go konfiguruje to mogę Ci napisac :3

Opublikowano

Czyli to wygląda tak?

Keesh™: Hehe

You cant send chat!

Hmmm... jaki masz plugin na czat? Jeśli masz inny niż EssentialsChat to radzę zmienić na ten, ponieważ według mnie jest najlepszy. Jeśli nie wiesz jak się go konfiguruje to mogę Ci napisac :3

Mniej więcej tak  to wygląda  tylko najpierw jest you can't send chat a pozniej wiadomosc Zobaczę plugin essentialschat jak zadziała leci like

Opublikowano

Mniejwięcej tak to wygląda Zobacze plugin essentials chat jak zadziała leci like

Oczywiście żeby działał plugin EssentialsChat musisz mieć wgrany plugin Essentials. Nie zapomnij usunąć starego pluginu na czat!

Opublikowano

Oczywiście żeby działał plugin EssentialsChat musisz mieć wgrany plugin Essentials. Nie zapomnij usunąć starego pluginu na czat!

Usunąłem plugin na czat mam essentials nie wiem czy działa bo robiłem nowe cuboidy później zobacze jak zadziała likee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...