Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieprawidłowa wersja pliku PACK

xXx ANARKI xXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Od wczoraj mam problem z Kilentem, przy odpalaniu wyskakuje mi : ( oraz innymi po każdej aktualizacji klienta )
25765541037547471258.jpg
Aktualizacja metina daje tylko rezultat na chwile, przy próbie odpalenia drugiego wyskakuje problem z którymś z plików pack.
dwa razy pobrałem klienta, nic nie pomaga. usuwanie danego pliku i aktualizacja przez "kurczaki" pomaga na chwile i tylko do odpalenia jednego okna gry.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Może po odpaleniu 1 klienta plik ci sie uszkadza i nastepny klient już nie może sie uruchomić. Może uruchom jako administrator cały patcher i odpal ze zgodnością.

8536a44dbfa38.jpg

Opublikowano

Usuń plik, które zostały wymienione na komunikacie, czyli ''metin2_patch_dragon_rock_mobs.epk''. Spatchuj na nowo clienta, a jak będą znów jakieś błędy to skopiuj patchera czyli metin2launch i zrób nowy folder, przenieś tam patchera, otwórz i czekaj aż wszystko się pobierze i gra powinna działać, chyba że modyfikujesz clienta gry i robisz obejście to może znowu być jakiś kłopot z komunikatem, na którym może pisać, że jest to nieprawidłowa wersja pliku... Więc jeśli robisz obejście i modyfikujesz Clienta, to musisz otworzyć plik Index, czyli utworzyć nowy archiwum winrar, włożyć tam plik Index i zmienić rozszerzenie na txt. Co chcesz dopisać to już zależy jak, na jakiego cheata i jaki plik modyfikujesz, ale to już sobie poszukaj w internecie co i jak się dopisuje w pliku Index(zwie się, nie wykrywalnym plikiem Index), żeby gra się normalnie otwierała i żeby nie wykrywało żadnych modyfikacji właśnie naprzykład jak ten komunikat co dałeś Screena.

Opublikowano

Ja myśle, że coś próbował modyfikować i odpala przez obejście. Jeśli tak to trzeba usunąć plik lub patcher do nowego folderu, otworzyć patchera i czekać, aż się wszystko pobierze.

Opublikowano

Usuń plik, które zostały wymienione na komunikacie, czyli ''metin2_patch_dragon_rock_mobs.epk''. Spatchuj na nowo clienta, a jak będą znów jakieś błędy to skopiuj patchera czyli metin2launch i zrób nowy folder, przenieś tam patchera, otwórz i czekaj aż wszystko się pobierze i gra powinna działać, chyba że modyfikujesz clienta gry i robisz obejście to może znowu być jakiś kłopot z komunikatem, na którym może pisać, że jest to nieprawidłowa wersja pliku... Więc jeśli robisz obejście i modyfikujesz Clienta, to musisz otworzyć plik Index, czyli utworzyć nowy archiwum winrar, włożyć tam plik Index i zmienić rozszerzenie na txt. Co chcesz dopisać to już zależy jak, na jakiego cheata i jaki plik modyfikujesz, ale to już sobie poszukaj w internecie co i jak się dopisuje w pliku Index(zwie się, nie wykrywalnym plikiem Index), żeby gra się normalnie otwierała i żeby nie wykrywało żadnych modyfikacji właśnie naprzykład jak ten komunikat co dałeś Screena.

niepomaga ;/

Ja myśle, że coś próbował modyfikować i odpala przez obejście. Jeśli tak to trzeba usunąć plik lub patcher do nowego folderu, otworzyć patchera i czekać, aż się wszystko pobierze.

jak bym Modyfikował to bym napisał... Klient jest czysty, Oryginalny. zapomniałem dopisać że pobierałem kilka razy nowego klienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...