Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulotki w wakacje

Husanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

chciałbym sobię troszkę dorobić podczas wakacje, najlepiej roznosząc ulotki.

Roznosić ulotki będe z kuzynem (15 lat) we wrzesniu konczy 16, sam mam 12 w listopadzie 13.

Nie wiem ile, chcialbym przynajmiej 540zł w wakacje uzbierać, z kuzynem byśmy sie podzielili na pół(byłoby 2x szybciej) albo jako 2 osobne osoby (Chociaz wydaje mi sie ze ta 1-wsza jedyna mozliwa :P) .

Ale czy zatrudnią nas gdziekolwiek? Jakaś pizzeria, bank, pożyczki, cokolwiek? Czy dam rade tyle wyciągnąć w wakacje, czy jest wogóle jakikolwiek sens pytania się czy można? Z góry dziękuję.

(Dodam jeszcze że jesteśmy z Zabrza)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam wejść na jakąś stronę Miasta jak np. Trojmiasto.pl i tam poszukaj oferty.

Albo idźcie do jakiejś pizzeri niedaleko i spytajcie się czy nie potrzebują kogoś?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Niestety, na stronie nic nie znalazłem ( może jestem ślepy ale wątpie[ w wyszukiwarce strony też nic o tym nie ma] ) 24 czerwca moze pojde do jakies pizzeri czy czegos innego i sie popytam, zobacze. Ktos inny sie udzieli?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kuzyn mógłby a ciebie nie za bardzo by wzięli. Ale jesli to nie polecam roznoszenia ulotek. Po całym dniu zarobisz max 50 zł a nachodzisz sie w hu.. Lepiej spożytkuj te energię zbierając truskawki. Tak samo sie natrudzisz ale wiecej zarobisz (o wiele więcej ;P)

8536a44dbfa38.jpg

Opublikowano

Podpinam się do tematu.. Mam 17 lat i chcę właśnie poroznosić ulotki ale troszkę więcej zarobić. Co sądzicie o przyjęciu dziennie 5 zleceń? Jedno zlecenie od 50-120 zł a roznosząc 5 różnych w jednym czasie dziennie daje bardzo dużo.. Tylko czy takie coś ma sens?

Opublikowano

Ale ja się pytam czy jest jakiś sens przyjmować 5 zleceń na raz, czy da radę się tak wyrobić bo jakby nie patrzeć tego jest trochę a w ciągu 10 godzin chciałbym się dziennie zmieścić 

Opublikowano

Ale ja się pytam czy jest jakiś sens przyjmować 5 zleceń na raz, czy da radę się tak wyrobić bo jakby nie patrzeć tego jest trochę a w ciągu 10 godzin chciałbym się dziennie zmieścić 

nie ma sensu

Opublikowano

nie ma sensu

Jak nie ma sensu? Weźmie sobie 4 firmy na ten sam teren, poskłada ulotki w chacie do kupy i za jednym razem rozniesie zarabiając przy tym za każdą ulotke a nie będzie musiał łazić z 4roma firmami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...