Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę grafikiem/web developerem/administratorem TS/GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
74145568229696184096.png

98352842951508464640.png
Uczeń, grafik, koder..

A poza tym? Jestem młodym ambitnym 18-sto letnim chłopakiem który od małego szukał inspiracji w grafice komputerowej. Moją osobę ciężko opisać, byłoby to trudne i czasochłonne zadanie, gdyż nie wiem sam z której strony powinienem siebie rozgryźć. Kiedyś zajmowałem się e-Biznesem, wtedy było to dla mnie coś niezwykłego, spędzałem godzinę za godziną o dziwo nie dającą efektów. Mimo to nie poddawałem się, czytałem coraz więcej, uczyłem się kilku rzeczy na raz a po szkole dorabiałem wspierając jak tylko mogłem rodzinę. Jestem niecierpliwy, rozwydrzony, niespokojny i uparty,  mimo to próbuję pogodzić ze sobą fakt, że jestem jeszcze młodym uczniem oraz w niedalekiej przyszłości, bogaczem.
Jak już wspominałem jestem upartym człowiekiem przez co nie zaniecham starań które nie przynosiły mi rezultatów i będę je kontynuował. Z jednej strony to dobrze z jednej źle. Żyję przekonaniem że jeśli jest mi coś dane do poznania to to osiągnę nawet „po trupach”. W Polsce jest wiele niewykorzystanych dóbr przez co można zarobić ogromne pieniądze. Spędzałem także dużo czasu przy Metinie, było to dla mnie coś dla rozluźnienia. Dobrze wiem czego chcą gracze, wiem czego sam bym oczekiwał od serwera, więc mógłbym pomóc przy zbudowaniu serwera specjalnie pod graczy.

83636605729961510578.png
- Dobry kontakt z graczami i pomaganie im w problemach,
- Pomoc na forum,
- Sporą znajomość komend,
- Pomoc na TS,
- Pomoc przy wyszukiwaniu bugów na serwerze, jeżeli takowe będą ,
- Pomoc w tworzeniu eventów.
- Wymyślanie fabuł
- Kreatywne pomysły dotyczące serwera
- Szybki i sprawdzone metody promocji

Z zakresu grafiki komputerowej:

- Layouty stron WWW [pod zwykle strony, skórki WordPress, sklepów i innych]:
Tworzenie wyglądów stron WWW zapisanych w pliku z opisanymi warstwami. Cena zależna od ilość podstron.

- Prace graficzne [bannery, fotomontaże lub schematy]:
Prace przeznaczone na publikacje w Internecie.

- Identyfikacja wizualna [loga, wizytówki oraz papiery firmowe]:
Tworzenie kompleksowych materiałów identyfikacyjnych [cena podana za cały zestaw].

- Prace wielkoformatowe [plakaty, bilboardy i inne]:
Profesjonalne prace przeznaczone do druku wielkoformatowego zapisane w optymalnych rozdzielczościach.

74331203097802580729.png
- Ogarniętej administracji
- Ekipy ze stażem 
- Luźnego planu pracy ( do grafiki komputerowej )

44053311556345798683.png
Jeżeli jesteś jest zainteresowany/a moją ofertą to skontaktuj się ze mną!
GG: 7462156
e-Mail: [email protected]
www.krzysztofczepiec.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...