Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikanie myszki szybciej niż 1 sekunda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da rade coś takiego zrobić? Da rade w autoicie zrobić coś w stylu " Klikana guzika myszki tak np 0.5 raza na sekunde?" Albo " 2 razy na sekunde". Wiecie o co mi chodzi.

Opublikowano

Słuchaj szczerze mówiąc. Ja nie mam pojęcia, jak to zrobić. I co z robić. Pytam się czy jest taka opcja. Żebym sie ewt nauczył. Bo wiem, że dla zaawansowanego to 10 sekund roboty taki program. A dla mnie? Pfff Ja bym musiał najpierw ogarnać co i jak. xD Więc się mnie o funkcje tego języka nie pytaj :P

Opublikowano

Zrobię Ci trochę bardziej rozbudowany i poprawny kod (u góry będzie wpisywał literę tylko + trzeba mieć otwarte dane okno).

Nie testuję bo kilka miesięcy temu miałem format i nie mam SciTe ani Łałtoit
Żeby ten program zadziałał musisz wcisnąć f11 i mieć odpalony dany proces, jeżeli już to zrobiłeś to możesz zminimalizować i powinno klikać w tle.
f11 - start
f12 - stop
esc - exit

HotKeySet("{F11}","go")
HotKeySet("{F12}","stop")
HotKeySet("{ESC}","end")
Global $handle , $sleep = 1000, $while = True, $x = 500, $y = 500, $click = 1 ;ustawienia, $handle nie ruszaj, $sleep - czas co jaki ma wykonywać daną akcję (milisekudny), $while nie ruszaj, $x - koordynaty x (szer.), $y - koordynaty y (wys.), $click - ilość kliknięć w 1 czasie

while 1
sleep (100)
WEnd

func go()
$handle = WinGetHandle("[ACTIVE]")
$while = True
while $while
controlclick ($handle,"","","TUTAJ USTAWIASZ RIGHT ALBO LEFT (GUZIK KTÓRY MA WCISNĄĆ)",$click,$x,$y)
sleep ($sleep)
WEnd
EndFunc

func stop()
$while = False
EndFunc

func end()
Exit
EndFunc

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Zrobię Ci trochę bardziej rozbudowany i poprawny kod (u góry będzie wpisywał literę tylko + trzeba mieć otwarte dane okno).

Nie testuję bo kilka miesięcy temu miałem format i nie mam SciTe ani Łałtoit

Żeby ten program zadziałał musisz wcisnąć f11 i mieć odpalony dany proces, jeżeli już to zrobiłeś to możesz zminimalizować i powinno klikać w tle.

f11 - start

f12 - stop

esc - exit

HotKeySet("{F11}","go")

HotKeySet("{F12}","stop")

HotKeySet("{ESC}","end")

Global $handle , $sleep = 1000, $while = True, $x = 500, $y = 500, $click = 1 ;ustawienia, $handle nie ruszaj, $sleep - czas co jaki ma wykonywać daną akcję (milisekudny), $while nie ruszaj, $x - koordynaty x (szer.), $y - koordynaty y (wys.), $click - ilość kliknięć w 1 czasie

while 1

sleep (100)

WEnd

func go()

$handle = WinGetHandle("[ACTIVE]")

$while = True

while $while

controlclick ($handle,"","","TUTAJ USTAWIASZ RIGHT ALBO LEFT (GUZIK KTÓRY MA WCISNĄĆ)",$click,$x,$y)

sleep ($sleep)

WEnd

EndFunc

func stop()

$while = False

EndFunc

func end()

Exit

EndFunc

Dodam, że zależy w jakiej grze. Bo niektóre mają zabezpieczenia przed control..., więc może nie działać. I trzeba zwyklym send

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Dodam, że zależy w jakiej grze. Bo niektóre mają zabezpieczenia przed control..., więc może nie działać. I trzeba zwyklym send

Te "zabezpieczenia" to hackshield, ale wtedy nawet send nie działa :).

Wysłałem poprawioną wersje autorowi tematu na pw.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...