Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Dobry Hardcore ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

######################################

Witam, już od dawna chciałem założyć serwer hardcore. 

Krótko i na temat  :D

Chciałbym was poprosić o pomysły co byście chcieli na serwerze Hardcore. Gram na  skkf i ta edycja jest nawet fajna

no ale nie pasują te rudy. Gracze już byli przyzwyczajeni do dropu z stona i pomyślałem nad tym i chcę żeby drop był taki:

- Złoto 1%

- Diamenty 1.5%

- Żelazo 1.8%

- Węgiel 2%

- Redstone 2.5%

- Lapis 1%

- Emeraldy 0.5% (NPC)

A i gildie będą nie autorskie ale dobre. Wiem ,że Hardcore powinien mieć autorski plugin ale normalni gracze nie myślą o pluginach tylko o swojej przygodzie o gildii itd.

Stoniarki - Generator Stone!

Jeżeli macie pomysły na serwer Hardcore piszcie! 

Piszcie czy też mają być stoniarki czy mają być te stare stoniarki  ^_^

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

1). Stoniarki nawet są dobre na hardcore.
2). Raczej to będzie łatwy hardcore :)
3). Każdy hardcore kiedyś się znudzi. Wystarczy dobra ekipa i w 1/2 dni masz gildie. Nawet na mc*c.pl czy s**f.net

Opublikowano

hardcore ...

hardcore to hardcore a nie jakies gildie ranking i inne tego typu gowna

hardcore to walka o przetrwanie a nie siedzenie w chujowym pseudo zamku w kwadracie 10x10 

Napisz odpowiedz jako pierwszy 

dostan warna za powielanie odpowiedzi 

gj pseudo moderatorzy 

Opublikowano

@UP 

Dzięki ,a 2) to będzie łatwy hardcore podaj co byś zmienił/

3) Podaj co byś chciał na gildie rzeczy ja bym osobiście dał np. bedrock ,aby jego zcraftować to trzeba np. wokół redstone ,a na środku 32 szmaragdy crafting:

o|o|o

o|e|o

o|o|o

o - Redstone 

e - emeraldy

@Drake_PL 2

Takie coś to na singlu a jak bym zrobił taki serwer to było mało graczy.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Nie grałbym.  To wszystko jest na wszystkich hc, więc niczym się nie odróżnisz, a te hardcory mają już sławę, graczy itp. Wniosek prosty - serwer upadnie po miesiącu działalności.

@offtop Rudy złe? Bo? Bo już nie da się siedzieć na cubie i afczyc i po powrocie z podwórka czy skądś mieć stacki koxów? Rudy są zajebistym pomysłem, tyle powiem. Jak nie grałeś od 3/5 edycji to nie będziesz wiedział o co chodzi :)

Bez reklam fb

Opublikowano

@UP 

Grałem od 6 edycji. 

A i mieliście dawać opinie jak bym chciał rozpisać co bym chciał na serwerze to bym napisał...

Napisałeś nie grałbym bo?

Nie rozpisałem się co jeszcze mam na myśli ?

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Hmmm hardcor i drop ze stone ?? Mała pomyłka chyba . Jak Hardcor to raczej survival i mowa raczej o extremum survival i co coblarke maja stawiać????? Nie nie jak hardcor to czysty drop z rudy a nie stone.

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Opublikowano

@Drake_PL

Gildie inne niż wszystkie, bo to już nudne się robi na każym serwerze to widzieć :)

Drop z rud

Brak świniarek ( dostajesz stack mięsa na start i resztę musisz sam zdobyć)

Itemy na gildię naprawdę bardzo ciężkie do zdobycia.

Kwestią tego czy ludzie będą na Twoim serwerze grali czy nie jest też dobra reklama. Jeśli napiszesz tylko na mpcforum " WBIJAC FAJNY SERWER " to choćby  tam nie wiadomo co było i tak ludzie nie wejdą. Jednakże kiedy jakiś youtuber powie " zapraszam do gry, sam może tam zagram, bardzo fajny serwer" a na Twoim serwerze tak naprawdę jest gówno to ludzie wbiją. Takie życie :)

Bez reklam fb

Opublikowano

Nie ! No dajcie spokój, ile tych hardkorów będzie? Mam dość ! Brakuje mi starych serwerów Premium, zadych generatorów Stone, itd itp. Mówi stop nonpremium !

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

Zobacz sobie:

hardcore hardcore hardcore SV+FR SV+FR SV+FR

Drop

LUDZIE JA GRAM OD MINECRAFT BETA (jak jeszcze głodu nie było i psiaków stare dobre czasy) I TAM DO WERSJI I TAM ŻADEN SERWER NIE MIAŁ DROPU

może zrobicie jeszcze drop drzewa z dirta taki drop jest bezsensu zróbcie normalnie że gracze muszą kopać i plugin który blokuje kopanie więcej niż 20 diaxów/3600 sek(1h)

Gildie pfff znów jakaś bana 10 latków będzie siedzieć przez 3h i wykopie surki na gildie i nazwie ja "super oryginalnie" np. "KOXY" "KOXYPVP" (takie nazwy gildie oznaczają że ktoś ma broki z PvP bo jak ich się bierze nawet 2 vs 1 to jest potem darcie mor*y "on ma czety")

Więc:

NIE

Opublikowano

WSZYSTKIE UPY  :D

Chodzi mi o Hardcore i gildie a nie sam hardcore...

Gildie będą dobre.

Premium będzie a non premium może będzie za $ albo nie będzie  <_<.

Brak świniarek O! podoba mi się! wykorzystam z tego!

Itemy na gildię naprawdę bardzo ciężkie do zdobycia. -  Będą w 70 % trudne a nie 64 diamenty itd.

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

WSZYSTKIE UPY  :D

Chodzi mi o Hardcore i gildie a nie sam hardcore...

Gildie będą dobre.

Premium będzie a non premium może będzie za $ albo nie będzie  <_<.

Brak świniarek O! podoba mi się! wykorzystam z tego!

Itemy na gildię naprawdę bardzo ciężkie do zdobycia. -  Będą w 70 % trudne a nie 64 diamenty itd.

a mi chodzi że właśnie jakiś burok napisze hardcore + drop czy survival + drop to jest jakiś inny tryb o.O

Serwera nie rób dużo jest hardcore

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...