Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik którego nie trzeba na starcie poprawiać

DarHor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się chwilę pobawić z silnikiem plemion. Kiedyś stawiałem serwer na plikach bartka ale nie pamiętam jaka to była wersja. Przeszukałem cały internet i znalazłem tylko 8.3 która jest tak zbugowana że nie da się nawet zalogować oraz wersję 8.2 w której też jest nie mało do poprawienia. Są jakieś spolszczone pliki które nie są zbugowane jak nie wiadomo co? 

Opublikowano

Bartka 8.0 są w miare dobre, lecz tylko na chomikuj, nie ma już innych linków.

Szczerze mówiąc udało mi się naprawić logowanie w tych plikach ;P I kilka innych bardzo małych błędów... Warto je łatać? Może wiesz coś więcej co jest w nich nie tak? ;) 

Opublikowano

Szczerze mówiąc udało mi się naprawić logowanie w tych plikach ;P I kilka innych bardzo małych błędów... Warto je łatać? Może wiesz coś więcej co jest w nich nie tak? ;)

Wiesz co zrób wstaw całe pliki_tpl i wszystko tam co było w silniku 8.3 przywróć sobie ten stary wygląd, jest o wiele ładniejszy, i gracze się do niego przyzwyczaili.

Po drugie czy warto ? Napewno warto, na własną logikę porównaj 8.0 vs 8.3 DUŻO wymieniać :)

Po trzecie co jest w nich nie tak? Oj DarHor posprawdzaj :) Człowiek na błędach się uczy,ale i na błędach pochłania wiedze o języku html :)

Opublikowano

Wiesz co zrób wstaw całe pliki_tpl i wszystko tam co było w silniku 8.3 przywróć sobie ten stary wygląd, jest o wiele ładniejszy, i gracze się do niego przyzwyczaili.

Po drugie czy warto ? Napewno warto, na własną logikę porównaj 8.0 vs 8.3 DUŻO wymieniać :)

Po trzecie co jest w nich nie tak? Oj DarHor posprawdzaj :) Człowiek na błędach się uczy,ale i na błędach pochłania wiedze o języku html :)

Czyli najlepszym wyjściem jest łatanie 8.0? :)

Opublikowano

Czyli najlepszym wyjściem jest łatanie 8.0? :)

Na to wychodzi :) Jak dla mnie to najlepszy silnik

Opublikowano

Wielkie dzięki. Spróbuje coś zdziałać z nim. ;)

Szczerze mówiąc to 8.0 mają chyba więcej błędów. ;)

@edit. Ani w jednym ani w drugim nawet podstawowe rzeczy nie działają.  o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...