Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stream na twitch - wybicie się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zacząłem streamować kilka dni temu na portalu twitch.tv. Początkowo nikt nie był zainteresowany, lecz zacząłem się reklamować na grupach o tematyce gry w którą gram i steamuje.

Znacie może jakieś strony/serwisy lub inne na którym można się wypromować? Również robie giveaway na klucze itp. lecz nie mam ich duzo i muszę je sam kupować. 

Aktualnie posiadam 1000 wyswietlen i 94 follow.

5RvFaWm.png

Opublikowano

Udostepniaj swój stream na różnych forach o tematyce gier, zareklamuj się na YT.  Zrób Fanpage.

Możliwości jest multum ;)

Opublikowano

Odpal viewbota, bedziesz 1 na listach z daniej gry i przyjdą również prawdziwi widzowie xD

Opublikowano

Odpal viewbota, bedziesz 1 na listach z daniej gry i przyjdą również prawdziwi widzowie xD

Ta... podobno są bany za to - a jak bym chciał znalesc to jakieś płatne lub zawirusowane.

Chyba że posiada ktoś botka który nabija widzów (na prawdziwych kontach).

Opublikowano

Typek z sekcji D3 RoS jeszcze kilka miechow temu mial paru widzow. Dzieki chwytliwej nazwie i rasistowskim zartom zdobyl 3k widzow. Do tego codziennie dostaje z  dotacji po 1000 euro+ tylko dlatego, ze przy kazdej dotacji czyta notke i kazdy sie przebija tylko po to zeby przeczytal jakis rasistowski zart o nazistach itp  zeby zamkneli mu streama. Beka co ? :P

Sama gra ludzie nie zyja, musisz miec gadane, znac sie na rzeczy w grze ktora streamujesz i reklamy na roznych forach o grach w odpowiednich dzialach. Inaczej wiecej widzow nie zdobedziesz bez bycia "kimś".

Ewentualnie wbij w League of Legends challengera i z gory masz duzo widzow nawet bez kamerki i majka. 

Opublikowano

Typek z sekcji D3 RoS jeszcze kilka miechow temu mial paru widzow. Dzieki chwytliwej nazwie i rasistowskim zartom zdobyl 3k widzow. Do tego codziennie dostaje z  dotacji po 1000 euro+ tylko dlatego, ze przy kazdej dotacji czyta notke i kazdy sie przebija tylko po to zeby przeczytal jakis rasistowski zart o nazistach itp  zeby zamkneli mu streama. Beka co ? :P

Sama gra ludzie nie zyja, musisz miec gadane, znac sie na rzeczy w grze ktora streamujesz i reklamy na roznych forach o grach w odpowiednich dzialach. Inaczej wiecej widzow nie zdobedziesz bez bycia "kimś".

Ewentualnie wbij w League of Legends challengera i z gory masz duzo widzow nawet bez kamerki i majka. 

Gadane mam, dużo rozmawiam na teamspeaku wraz z kumplami - dzieje się to na streamie. Kamerki nie posiadam, lecz planuje dodać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...