Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena Counter Strike: Global Offensive

KoEj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

counter-strike-go.jpg

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) – wieloosobowa gra komputerowa z gatunku first-person shooter, stworzona oraz wydana przez studia Valve Corporation i Hidden Path Entertainment, które już wcześniej pracowały nad Counter-Strike: Source. Jest to najnowsza część serii Counter-Strike. Global Offensive wydano 21 sierpnia 2012 roku na platformę (Steam). Gra jest dostępna na platformach:Microsoft Windows, Mac OS X, Xbox 360 (poprzez Xbox Live Arcade) oraz PlayStation 3 (za pośrednictwem PlayStation Network). W grze dodano dwa nowe tryby: „Wyścig zbrojeń” i „Demolka”. Mapy zostały wykonane od podstaw. Do rozgrywki dodano także nowe rodzaje broni. W najnowszej odsłonie istnieje także możliwość wyboru organizacji istniejących w rzeczywistości (np. GIGN, SAS, SWAT, FBI).

W tą grę grają na turniejach typu ESL One, Dreamhack...
Polski team tej gry to : Pasha, TaZ, Byaly, Neo, Snax

PROMOCJA TRWA DO 30 CZERWCA

źródło Pani wikipedia

Opublikowano

HAHA bardzo śmieszne tylko 33% a wcześniej było 75 i 2 euro no coś słabo z tą letnią promocja xD Jeżeli ktoś nie ma to opłaca się kupić ale jednak 7 euro to nie 2 jak kiedys. Miałem to wrzucić ale uznałem że nie warto xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Do tego idealnie pasuje ten filmik:

Najlepiej tak jak @1373230489-U611928.pngCyferky powiedział przeczekać to, a jak GO będzie za 2€ to nakupować sobie w c**j, a potem poczekać jakiś czas i zacząć wymieniać na skiny ;)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

@KoEj

Niby jest napisane, że do 30 ale % przeceny zawsze mogą zmienić. 

piszesz sam nie wiesz o czym :)

CS:GO z przeceną -33% jest w pakiecie letniej wyprzedaży :) nie ma innej opcji.

ale mam wrażenie, że sam CS pojawi się jeszcze raz z większą przeceną (czyt. 75%) :) 

ja na razie nie kupuje, czekam może te 2  konto będzie się opłacało później kupić :P

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

piszesz sam nie wiesz o czym :)

CS:GO z przeceną -33% jest w pakiecie letniej wyprzedaży :) nie ma innej opcji.

ale mam wrażenie, że sam CS pojawi się jeszcze raz z większą przeceną (czyt. 75%) :)

ja na razie nie kupuje, czekam może te 2  konto będzie się opłacało później kupić :P

Ja tez poczekam jak bedzie za 2 euro kupie z 10 a potem za 25 zl na allegro posprzedaje i 15 zl zysku za sztuke jest a duzo osob tak robi i ma zarobek. Albo poustawiam na nich dropa na skrzynki xD

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...