Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóż/zobacz

Kacper2233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA mam do was ogromną prośbę jeśli znacie jakiś działający generator rp albo coś bez ankiet ro dajcie linka na pw lub pod tematem. JeŻeli macie jakieś kody na skórki to wyślijcie mi na pw. Z góry dzięki:)

Specjalista
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak generator rp... Są to tylko cheaty keylogery itp jedyny legalny sposób na rp bez wydania kasy to konkursy liverzy na twitchu podczasz jakis eventow typy od rito rozdają takie kody np na skiny lub strona Dogry

Opublikowano

Dogry.pl to jedyna działająca strona tylko punkty tak c*****o tam lecą a tak dużo potrzeba że to nie ma sensu. Generatorów jest w pizdu i jeszcze więcej ale żaden nie działa. Tak jest w każdej grze tego typu.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Te genaratory są z keylogerem , albo trzeba płacić sms żeby ściagnąc a to i tak nie działa.

Dogry.pl działa , lecz zanim zbierzesz tam pkt to trochę się pomęczysz , moim zdaniem to strata czasu :)

Opublikowano

Dziękuję wam za odpowiedzi teraz już wiem ze to.strata czasu szukac tych całych generatorow. Gdybyście mieli jakieś kody ja skiny to bardzo bym prosił pisać na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...