Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona botoflegends.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BoL pieprzy się już od jakiegoś czasu. muszą to wkońcu naprawić i myślę że zrekompensować jakoś stratę dla Vipów bo wkońcu to tydzień z ich 30zł...

rbd2t1.png

Opublikowano

Musiałem zgasić lola aby wejść do ranked matchu.

GG WP. ff20

@NothemaN

niezrokmpensują bo to tylko 0,33 centa dziennie.

tak, 0.3 centa dziennie jednak płaci się za 1 miesiąc a nie np. 25 dni. Ja tam nie narzekam bo BoLa mam za free, no ale strata dla Vipów może być ,,duża''. no ale ludzie którzy są tak ustawieni jak ja to płakać nie będą :)

rbd2t1.png

Opublikowano

są jakieś problemy z hostem. BoL działa ale 3/4 skryptów nie pyka. z vipów działa tylko honda xera, akali fun house i częściowo IEvade jednak wyskakują bugi. noo, to na tyle :) wait for fix

rbd2t1.png

Opublikowano

tak, 0.3 centa dziennie jednak płaci się za 1 miesiąc a nie np. 25 dni. Ja tam nie narzekam bo BoLa mam za free, no ale strata dla Vipów może być ,,duża''. no ale ludzie którzy są tak ustawieni jak ja to płakać nie będą :)

0,3 centa?? chyba 33 centy

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

co to API?

no ogólnie te skrypty, bez api czyli function jakieś, packets bez tego by skrypty nie działały. ostatni update z przed 15 minut moim zdaniem naprawił wszystko wraz z pakietami, więc czekamy na forum bola

f1a327ea2f.png

Opublikowano

dobry troll, nie znałem tego D

no ogólnie te skrypty, bez api czyli function jakieś, packets bez tego by skrypty nie działały. ostatni update z przed 15 minut moim zdaniem naprawił wszystko wraz z pakietami, więc czekamy na forum bola

dzięki :D

Opublikowano

Właśnie przed chwilą forum wstało i został wydany update. Niektóre skrypty trochę spamią, ale poza tym wszystko działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...