Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagadkowe pliki Derina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze jedną zagadkę dla was. :)

Na wierzchowcach typu lew, dzik, wilk i tygrys na postaci wojownik. Podczas teleportacji nie zrzuca go z tych wierzchowców, natomiast sure, szamana i ninje już zrzuca. I tu nwm dlaczego tak się dzieje skoro na woju działa.

0619 17:46:09698 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 71120
0619 17:46:09708 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 71120
0619 17:46:10061 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 71120

Syser pokazał gdy miałem założoną pieczęć ale nie siedziałem na wierzchowcu bo mnie zrzuciło przy teleporcie.

Zauważyłem że po zrzucie, postać krzywo biegnie jakby jeżdziła ale wierzcha nie widać.

Opublikowano

Weź kurcze(kur w a) nie spam na tym forum już tyle...

Jak mozna napić 800 postów i dalej się nic nie nauczyć?

Wgraj swoje questy(hihi dobry żart wiem).

Dobrze,że sysser umiesz sprawdzić.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Weź kurcze(kur w a) nie spam na tym forum już tyle...

Jak mozna napić 800 postów i dalej się nic nie nauczyć?

Wgraj swoje questy(hihi dobry żart wiem).

Dobrze,że sysser umiesz sprawdzić.

powiem Ci to samo, wypierdalaj z tego forum, od tego jest ten dział, ma potrzebe to napisał, nikt nie pisze o tobie że płacisz każdemu aby Ci coś naprawił

Mam jeszcze jedną zagadkę dla was. :)

Na wierzchowcach typu lew, dzik, wilk i tygrys na postaci wojownik. Podczas teleportacji nie zrzuca go z tych wierzchowców, natomiast sure, szamana i ninje już zrzuca. I tu nwm dlaczego tak się dzieje skoro na woju działa.

0619 17:46:09698 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 71120
0619 17:46:09708 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 71120
0619 17:46:10061 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 71120

Syser pokazał gdy miałem założoną pieczęć ale nie siedziałem na wierzchowcu bo mnie zrzuciło przy teleporcie.

Zauważyłem że po zrzucie, postać krzywo biegnie jakby jeżdziła ale wierzcha nie widać.

złe wgrałeś te wierzchowce czy co to jest, wgraj to jeszcze raz lub innym packerem

Opublikowano

powiem Ci to samo, wypierdalaj z tego forum, od tego jest ten dział, ma potrzebe to napisał, nikt nie pisze o tobie że płacisz każdemu aby Ci coś naprawił

złe wgrałeś te wierzchowce czy co to jest, wgraj to jeszcze raz lub innym packerem

Używam Nexusa, tak są to wierzchowce. Możliwe że źle wgrałem ale dlaczego na wojowniku działa wszystko. Będe jutro wgrywał od nowa albo sprawdze jeszcze na oryginalnym kliencie derina.

Opublikowano

Polecam użyć innego packera iż nexus kompresuje niektóre pliki na tyle że po prostu je niszczy.

Ale dlaczego u woja działa, skoro jest źle spakowane dlaczego na woju działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...