Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naszyjnik na 54 lvl zbugowany, PandoraMT2

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio widziałem Naszyjnik Z Niebiańskich Łez zbugowany miał 2x szanse na przeszywające Uderzenie wbudowane i w bonusach 1-5 naszyjnik był perf gracz wołał za niego 60kkk

Pisałem do niego jak to zrobił to mówił żebym pomyślał a jedyne co mi przychodzi do głowy to że można takie coś zrobić ulepszając jakiś item na niższy poziom na + 10 i mu się te łzy na 54 zrobiły ale jakoś w to wątpię bo by raczej cały server o tym by wiedział

Ktoś ma może inne propozycje jak on to zbugował ?

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Jeśli widziałeś to na handlu to bug serwera jeśli na szkle to jest taki cheat który pozwala ci pokazywać np na wołaj że w hełmie masz 1000 na ludzi .

Opublikowano

Ja znam te sposoby. Trzeba mieć bodzia i jak ulepszysz na kolejny naszyjnik w nim robisz abs, później jak skończysz ulepszasz bodziem i modlisz się by zjarało ;*. 

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Serio? Naszyjnik z 4bonami podstawowymi ( w tym szycie ) + zamiast 5bonu włożony 6 i zrobiony na przeszywkę. Tak samo świeci -.-

ahh stare czasy kiedy się tak robiło bronie na sprzedaż ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

UP no ale chyba nie zrobię 2x szycie w tym naszyjniku oryginalnie -.-

dam przykład bo widzę że nie kumacie

Był włam na Pandore kiedyś coś było rozwalone że jak spaliłeś zbroje dla woja na 1 lvl chyba z +7 na +6 robił ci się leżak (broń) dla szamana na 90 lvl z 2kpż i innymi bonami które daje się do zbroi

Tak samo z naszyjnikiem tylko nie wiem który item i na jaki +  trzeba spalić ...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Potrzebujesz Naszyjnik z nieb. Łez. Robisz z niego Smoka i bonujesz go i nie ulepszasz, zostawiasz na +0. Potem Jest możliwość, że wyjdzie ci 10 szycie. Następnie wystarczy spalić bodziem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...