Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zminić? do max 4100zł

dinek300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grr... Deus. Zmień go na coś normalnego np. CM 550, a jak chcesz ciąć to XFX Core 550W/Corsair VS 550W (ten pierwszy lepszy). Deusa nie bierz, słaba linia, słabe trzymanie napięc, może ci sie spalić, oby tylko zasilacz. Z pewnością potrzebujesz H87 do i5 4570? Nie podkręcisz go, na 95% wystarczy ci coś na B85 np. AsRock B85 Pro4. Reszta jest OK.

Opublikowano

Up kolejne pierdolenie głupiego który sie k***a nie zna <bulwers> Deuski sa bardzo dobre :)

Opublikowano

Wow czyli większych uwag nie ma? No nieźle myślałem że się nieźle posypią. Dobra dzięki jak wakc34 nic nie chce zmieniać to chyba okej.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Grr... Deus. Zmień go na coś normalnego np. CM 550, a jak chcesz ciąć to XFX Core 550W/Corsair VS 550W (ten pierwszy lepszy). Deusa nie bierz, słaba linia, słabe trzymanie napięc, może ci sie spalić, oby tylko zasilacz.

Jeżeli dla ciebie napięcia:

12.18 i 12.18-12.17 to nietrzymanie napięć to pozdro.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Grr... Deus. Zmień go na coś normalnego np. CM 550, a jak chcesz ciąć to XFX Core 550W/Corsair VS 550W (ten pierwszy lepszy). Deusa nie bierz, słaba linia, słabe trzymanie napięc, może ci sie spalić, oby tylko zasilacz. Z pewnością potrzebujesz H87 do i5 4570? Nie podkręcisz go, na 95% wystarczy ci coś na B85 np. AsRock B85 Pro4. Reszta jest OK.

Co ty pierniczysz? Kilka osób na YouTubie powiedziało że tak dobrego trzymania napięć w tak tanich zasilaczach jeszcze nie widzieli. Do tego użyto dobrych kondensatorów (bodajże typu Y)

Opublikowano

Deus M1 550W ma zawyżoną znamionową moc na +12V. Mój Deus M1 650W, który jest jednym z lepszych egzemplarzy ( :)) piszczy niemiłosiernie gdy pobór mocy całej platformy przekroczy 300W.

W tej cenie możemy znaleźć stabilniejsze jednostki - Corsair CX, G550M od CM.

http://www.morele.net/inventory/info/7TaRcX/

H87 możesz zmienić na B85. Przy Performance zyskujesz kilka bajerów, ale przy reszcie podzespołów nie dają one wielu profitów.

Pamięci też cenowo przesadzone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...