Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamehack

maxisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, dzisiaj chciałem dołączyc do jakiego kolwiek serwera i wyskakuje mi taki błąd :

Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'xxx' (for 2 minutes) ... Violation (GAMEHACK) #81567

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Format zrobiony bład następujący :

Błąd
Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'xxx' (for 2 minutes) ... Violation (MULTIHACK) #71375

beka..

Opublikowano

zaaktualizuj pb hmm.. no nie mam pomysłów. Najlepiej skontaktuj się z pomocą techniczną BF`a oni ci bardziej pomogą bo to jest błąd pb który znajduje hacki których ty nie masz. Aktualne NAJLEPSZE rozwiązanie to granie na serwerach bez pb(po kupieniu bf`a też musiałem grać na serwerach z wyłączonym pb bo był błąd który został poprawiony w następnej łatce).

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

forum pomocne jak ja p******e.

A czego ty cholera oczekujesz na forum o tematyce cheaterskiej ? Zamiast czekać i nic nie robić , w tym czasie mógł byś się skontaktować z supportem EA lub napisać na forum battleloga , tam się takimi rzeczami zajmują ..

Opublikowano

A czego ty cholera oczekujesz na forum o tematyce cheaterskiej ? Zamiast czekać i nic nie robić , w tym czasie mógł byś się skontaktować z supportem EA lub napisać na forum battleloga , tam się takimi rzeczami zajmują ..

Dla Twojej wiadomości pisałem dwie wiadomości na które nie było żadnej odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...