Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha 4 ewolucja

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tej nowej możliwości pozyskania 4 ewolucji na Khazixie? lepiej było jak tylko z rengara można było to zdobyć, bo teraz za łatwo :C

Opublikowano

Jak to nowej? Co mnie ominęło? Zawsze przecież była po zabiciu Rengara (jakoś na 16 lvlu sie quest chyba uruchamiał).

Dajcie info o co wam chodzi.

Opublikowano

??????

Rengar aktualnie nic nie dostaje za zabicie Kha'Zixa. Wcześniej dostawał to, że mu stacki nie spadały a teraz i tak mu nie spadają.

Nie rozumiem o co Ci chodzi.. Rengar = 0 nagród,  Kha = 4 ewolucja za zabicie Rengara przy quescie.

Opublikowano

Nie rozumiem też tego, wszędzie pierdolo od rzeczy że moszna na nowy sposób zawsze było że za kill Rengara po zdobyciu 3 ewolucji. Teraz też jest chyba po staremu + jeszcze jakaś opcja ale nie jestem pewien. Poszperajcie internety mosze siem dowiemy...

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

nie... co za dziecko z cb, czytac nie potrafisz?

To Ty jesteś analfabetą jakimś i nie potrafisz po polsku odpowiedzieć na proste pytanie. 

Nadal się w tym temacie nie dowiedział o co Ci chodzi bo nie "zdradziłeś" nam tego sposobu rzekomego.

Opublikowano

Kiedyś za pente była też czwarta ewolucja, obecnie tylko za rengara.

Btw. Rengar może mieć 1 staka na naszyjniku a gdy rozwali kha zixa przy queście od razu głowę dostaje, czyli max stack.

Pozdrawiam : ]

­azYIWDl.png

Opublikowano

czyli w końcu jest jakiś nowy sposób żeby zdobyć 4 ewolucje ? 

Nie nie ma przynajmniej mi nic nie wiadomo. Zawsze było tak że gdy Rengar zabił kha to dostawał trofeum a gdy kha zabijał koteła to dostawał 4 ewolucje.

8536a44dbfa38.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...