Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile sprzedać PSP na allegro?

mieciu0077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie.

Chcę wystawić na sprzedaż zestaw: PSP Street (PSP-E1004 CB), które było w zestawie z grą LittleBig Planet oraz Jak and Daxter Zaginiona Granica (gry też oczywiście chcę dołączyć). Do tego chciałem dorzucić w zestawie kartę SanDisk Memory Stick PRO Duo 2 GB Magic Gate. Mam oryginalne pudełko, dorzucę więc też oryginalną ładowarkę i kabel USB (tak jak w oryginalnym zestawie).

PSP jest używane w stanie bardzo dobrym (kila małych rys na ekranie). Dostałem je w prezencie, więc kompletnie nie wiem ile kosztował taki zestaw, przez co nie mam punktu odniesienia do tego, za ile powinienem je wystawić.

PSP jest używane, nie ma już gwarancji.

Jeśli ktoś z was orientuje się w cenach takich konsol to bardzo proszę o napisanie w jakiej cenie mogę je wystawić, żeby ktoś je kupił :D

Z góry dziękuję,

Dominik

PS.

Drodzy moderatorzy, to nie jest temat, w którym chcę sprzedać PSP, więc nie dawajcie mi punktów z dopiskiem "zakaz handlu"!

1351969276-U240495.png

Opublikowano

No tak, ale tam są jeszcze 2 gry + karta. Choć z drugiej strony konsola jest używana, więc nie wiem ile zł mam odjąć? 50% konsoli + cena gier czy jak?

@Edit

Więc tak:

w internecie ten zestaw (konsola + 2 te gry) kosztuje około 700 zł. Karta 4 GB na allegro chodzi po 50 zł, więc moja 2 GB jest pewnie warta około 25 zł.

Wychodzi więc 725 zł, ale przez to, że konsola jest używana to nie wiem..? Koło 600 zł?

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Brak wi-fi, gorszy ekran od 300x, głośniki mono.

Zestawik kosztuje nowy ok. 300-350 zł, gry 20-30 jedna w komisie.

Używany wyceniam na 150-200-230-250 zł max.

@ edit

Od razu mówię, że te 700 zł to dostaniesz za ps3 500gb + 5 gier

karta 2gb wycieniam na dychę, bo 2 od Sony dostałem za 50 zł 3-4 lata temu.

Konsola jak mówię od 150 zł do max 250

Te 700 zł to z bajki wyciągnąłeś?

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Za 4stówy można kupić ps3/xboxa, nie wiem skąd wy te ceny bierzecie . . .

A co do psp to mało kto kupuje z grami(z wiadomych przyczyn) a nawet jeśli to i tak nikt nie da więcej niż 3stówy/350(za zestaw z grami, wersje 200x/300x). Nie wiem jak ty to obliczyłeś ale karta pamięci 8gb(nowa) jest za 2 dyszki więc za twoją nikt nie da 25zł. Za twoją konsolę jak dostaniesz 2stówy to powinieneś się cieszyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...