Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z League of Legends

Sevins

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam dosyć poważny błąd ponieważ grałem w league of legends nagle wyskoczył mi blue screen, ok resetuje komputer włączam lola i wyskakuje mi to. Bardzo prosze o pomoc wszystko normalnie działało mam system windows XP

post-398449-0-75484000-1403185371_thumb.jpg

Opublikowano

Jeśli to jest po nowym patchu to patcha to wgraj od nowa. Wyskakuje to przy uruchamianiu clienta czy gry ?

Jak przy cliencie to napraw, jak nie pomoże to wgraj go od nowa. Jeśli przy grze, reinstal lola pozostaje.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Jeśli to jest po nowym patchu to patcha to wgraj od nowa. Wyskakuje to przy uruchamianiu clienta czy gry ?

Jak przy cliencie to napraw, jak nie pomoże to wgraj go od nowa. Jeśli przy grze, reinstal lola pozostaje.

Przy włączeniu clienta , jeszcze skanuje komputer tak na wszelki wypadek , a zachwile prawdopodobnie poleci reinstall jak coś będzie to napisze w tym temacie :)

Opublikowano

@Sevins

Zainstalowałeś nowego patcha 4.10 , jak tak odinstaluj go i zainstaluj od nowa . Jak nie pomorze to zrób reinstall LoL'a.

Dziękuje wam bardzo za pomoc  TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...