Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrany mecz 3vs5 CUDEM

SyndraBitch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

43ivqqoj62zt_t.jpg

Widać, gra była 3vs5, gdyż jedynie Fiora i Ezreal ze mną ogarniali. Eve poszła afk a Maokai pół gry nic nie robił (feedował) a później afczył. Graves Bronze I, duo z Garenem na 7 lvlu...

Uprzedam grałem BEZ BOLA. Tak, jestem jebanym cebulakiem. Jeśli nie wierzycie, wasza sprawa.

Opublikowano

Fajnie, że bez bola, tylko szkoda że nick zakryłeś ._. . Masz nick SyndraBitch, grałeś cassiopeią, zakrywasz nick, i twierdzisz, że bez bola... lel xD Gratuluje, program świetnie zagrał tą grę.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

@XreatiVe Jesteś idiotą?

Był chyba patch, tak? Szkoda dla mnie wydawać kase na skrypty, wole skiny.

PS Bana dostałem z tamtego konta ;p

43ivqqoj62zt.jpg

W lepszej jakości, a nick zakryłem, dlatego że jest za dużo "dzieci" na mpc...

Opublikowano

Fajnie, że bez bola, tylko szkoda że nick zakryłeś ._. . Masz nick SyndraBitch, grałeś cassiopeią, zakrywasz nick, i twierdzisz, że bez bola... lel xD Gratuluje, program świetnie zagrał tą grę.

Uwierz mi, grał bez BoLa.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ja p******e...

Gdyby nie ta Nami, byśmy wygrali z palcem w dupie. Dosłownie. Pushowaliśmy im nawet inhibitor...

Jedynie Dianka i Asia ze mną ogarniały...

86z9hiuxsscd.jpg

Opublikowano

43ivqqoj62zt_t.jpg

Widać, gra była 3vs5, gdyż jedynie Fiora i Ezreal ze mną ogarniali. Eve poszła afk a Maokai pół gry nic nie robił (feedował) a później afczył. Graves Bronze I, duo z Garenem na 7 lvlu...

Uprzedam grałem BEZ BOLA. Tak, jestem jebanym cebulakiem. Jeśli nie wierzycie, wasza sprawa.

faktycznie bez bola

1833914032707431190632.png

Opublikowano

Powiem tak. Czasami zdarzało mi się grać też 3v5 albo 2v5 i da rade, ale chodzi o zgranie i czy CHCE SIĘ wygrać :P.

Gratuluje i powiem Ci tak - mnie tacy ludzie jak ten Mo lub Eve trafiają na rankedach. Ostatnio miałam Yoricka na topie 2/10, kradł jungle i poszedł afk :D.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Wiesz. Nic nadzwyczajnego, czasem da się wygrać takie gry. Wszystko zależy od tego, jak się gra, ale także od szczęścia.

1780114744926761191981.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...