Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator Forum

Gość imaaguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał, kto widział mnie na forach, wie co potrafię.

Oferuje Administracje For jak i Pomoc Techniczną, wszelkie działy, rangi, hooki, INSTALACJE forum itd., nie oferuje żadnych licencji.

Nie odpowiadam na żadne: cześć, siema itp, przejdź od razu do konkretów.

Opublikowano

A grafiką już się nie zajmujesz? :P

nie wiem co cie to interesuje, ale zajmuje tylko nie mam ochoty nic robić

Opublikowano

Nie polecam, gówno potrafi.  Pierwszy lepszy błąd i forum od nowa bedzie Wam instalować, heh. W dodatku forum stawia na NULLEDZIE z ruskiego forum.

Opublikowano

Nie polecam, gówno potrafi.  Pierwszy lepszy błąd i forum od nowa bedzie Wam instalować, heh. W dodatku forum stawia na NULLEDZIE z ruskiego forum.

Zacznijmy od tego, że Ty nie wiesz co potrafię, a FORUM NIGDY nie stawiałem na NULLEDZIE, mylisz mnie z innymi osobami jak i tym że im pomagałem, także jeśli już coś piszesz, to chociaż z rozsądkiem. :f

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Ty nie wiesz co potrafię, a FORUM NIGDY nie stawiałem na NULLEDZIE, mylisz mnie z innymi osobami jak i tym że im pomagałem, także jeśli już coś piszesz, to chociaż z rozsądkiem. :f

Chłopie, ty masz 14lat, skąd miałbyś wziąć kase na ORYGINALNE pliki?  Za każdym razem robisz ten sam błąd bo za każdym razem sprawdzałem, że stopka na twoich forach to ipbmafia.ru, wiec nie pierdol pls

Opublikowano

Chłopie, ty masz 14lat, skąd miałbyś wziąć kase na ORYGINALNE pliki?  Za każdym razem robisz ten sam błąd bo za każdym razem sprawdzałem, że stopka na twoich forach to ipbmafia.ru, wiec nie pierdol pls

To już Ciebie nie powinno obchodzić:*, deili NIE ROBIŁEM JA tylko im pomagałem, no faktycznie, tak trudno wejść w /install, dobra btw. jeżeli już piszesz o ruskich forach to nie zapomnij podpisać też siebie, bo twoje fora z tego pochodzą, a teraz skończ bo to już żałosne jest.

Opublikowano

nie polecam.

gówno potrafi, jeżeli ktoś podejmie z nim współpracę to jak strzał w kolano.

to jest tak samo jakbym dał tobie panel moderatora i kazałbym coś zrobić, gówno byś zrobił bo gówno wiesz, a teraz wyjdź i rób swój pseudo serwer

Opublikowano

to jest tak samo jakbym dał tobie panel moderatora i kazałbym coś zrobić, g****o byś zrobił bo g****o wiesz, a teraz wyjdź i rób swój pseudo serwer

Nie oszukujmy się, nie potrafisz takich rzeczy jak @Matzar + jestes jaki jestes. (0 czyt. zero)

Dlatego Cie nie polecam, nie zajmuje się IPB więc nie wiem dlaczego porównujes ;)

Opublikowano

Nie oszukujmy się, nie potrafisz takich rzeczy jak @Matzar + jestes jaki jestes. (0 czyt. zero)

Dlatego Cie nie polecam, nie zajmuje się IPB więc nie wiem dlaczego porównujes ;)

gówno mnie obchodzi do kogo mnie porównujesz jak i twoje zdanie, jesteś zwykłym gównem światowym dlatego wyjdź z tego tematu i nie wracaj, dziekuje pa

Opublikowano

Wzywano mnie. Pozdro @ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ <3

no faktycznie, tak trudno wejść w /install

Nie /install/ tylko /upgrade/ pod odpowiednim katalogiem admina bo install po instalacji ma automatyczną blokadę aby nikt nie mógł wywołać jej drugi raz i ten katalog powinno się z reguły usuwać. A jeśli ktoś go zostawia to widocznie jest głupi.

gówno mnie obchodzi do kogo mnie porównujesz jak i twoje zdanie, jesteś zwykłym gównem światowym dlatego wyjdź z tego tematu i nie wracaj, dziekuje pa

Z tego względu typa nie polecam bo chyba mu się w głowie poprzewracało. B)

Opublikowano

Wzywano mnie. Pozdro @ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ <3

Nie /install/ tylko /upgrade/ pod odpowiednim katalogiem admina bo install po instalacji ma automatyczną blokadę aby nikt nie mógł wywołać jej drugi raz i ten katalog powinno się z reguły usuwać. A jeśli ktoś go zostawia to widocznie jest głupi.

Z tego względu typa nie polecam bo chyba mu się w głowie poprzewracało. B)

Wiesz o mnie tyle co ten przygłup, czyli nic, nigdy mnie nie widziałeś więc jeśli już coś o mnie piszesz to chociaż z sensem, info wyssane z palca równie dobrze ja mogę napisać, skończ.

Opublikowano

Wiesz o mnie tyle co ten przygłup, czyli nic, nigdy mnie nie widziałeś więc jeśli już coś o mnie piszesz to chociaż z sensem, info wyssane z palca równie dobrze ja mogę napisać, skończ.

Wiem tyle, że nic nie potrafisz niszczysz serwery i zachowujesz sie jak rozwydrzony 13 latek.

tyle w temacie, nie polece Cie nigdy.

Opublikowano

Wiem tyle, że nic nie potrafisz niszczysz serwery i zachowujesz sie jak rozwydrzony 13 latek.

tyle w temacie, nie polece Cie nigdy.

wymień serwer który zniszczyłem;]]]]

i wyjdź już stąd bo pisałem 50 razy i napiszę jeszcze raz: nie obchodzi mnie twoje zdanie, jesteś zerem społecznym, nic o mnie nie wiesz, wracaj bo niedługo wyniki testu 6 klas, papa.

ps. im better than you lol

Opublikowano

Ale ja nic o tobie nie muszę wiedzieć. Wystarczy, że widzę jak się zachowujesz i to co wiesz.

i wyjdź już stąd bo pisałem 50 razy i napiszę jeszcze raz: nie obchodzi mnie twoje zdanie, jesteś zerem społecznym, nic o mnie nie wiesz, wracaj bo niedługo wyniki testu 6 klas, papa.

Widze, że testy gimbazjalne dobrze wpadły bo angielski podszlifowałeś. B)

Opublikowano

Ale ja nic o tobie nie muszę wiedzieć. Wystarczy, że widzę jak się zachowujesz i to co wiesz.

Widze, że testy gimbazjalne dobrze wpadły bo angielski podszlifowałeś. B)

tumblr_lgirwlz9U61qcrzkko1_500.gif

To co wiem? A gdzie ja to pokazałem?

o masz jeszcze jednego:

giphy.gif

zartownis hehe

Opublikowano

Jesteś lepszy? xD

Poprawiłeś mi humor, @Matzar mnie uczy co i jak z IPB więc sklej pizde.

serwer ktory zniszczyles?

jak się nazywal ten serwer likeweeda?

Asyria? czy jakos tak, nie pamietasz jaki burdel na forum zrobiles?

ps: nic nie umiem

1194214035698851049127.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...