Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fanpage selex1337

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Selex nie jest zaufanym źródłem? Gościa każdy zna, więc raczej nie oszuka. Aczkolwiek wiadomo, że sobie można kupić na jakimś aceskins czy coś.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Dużo dram było z tym fanpage, swojego czasu oferował na nim skrypty na zwiększony damage i armor xD

Ja bym trzymał się od niego z daleka.

Opublikowano

Bo nie wiem czy refy tam kupić ;) Wiem że to nie fanpage prawdziwego Selexa lecz koleś wydaję się wiarygodny. Podobno go nigzgor prowadzi :D Nikt na tym fp nie piszę że został oszukany a chyba nie siedział by 24/7 i usuwał komentarze ;)

Opublikowano

Bo nie wiem czy refy tam kupić ;) Wiem że to nie fanpage prawdziwego Selexa lecz koleś wydaję się wiarygodny. Podobno go nigzgor prowadzi :D Nikt na tym fp nie piszę że został oszukany a chyba nie siedział by 24/7 i usuwał komentarze ;)

Oszuści, ktoś się bawi, nie wiem po co to robi, pewnie jest nieświadomy co robi, podszywając się pod inną osobę i psując jej wizerunek. Tam są multikonta, nie było tam żadnej prawdziwej transakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...