Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pare tygodni temu zaczęła pisać pewna dziewczyna, ale szczerze mówiąc nie podoba mi się. Wczoraj był bal, więc tańczyłem z nią pare razy, ale jej koleżanki namawiały mnie na jeszcze więcej, zdaje mi się że sama nie miała śmiałości, ale nie chciało mi się więcej tańczyć, więc odmówiłem. Teraz mam taki niepokój w sobie, że jej odmówiłem,co mam zrobić ? Powiedzieć jej, że nie będziemy razem ? Czy zostawić to tak jak jest teraz ? nie wiem sam !!

Opublikowano

Jak ci się nie podoba, nic nie czujesz to kulturalnie wytłumacz sytuacje, swoją postawę i tylę. A jak nie to związek nie będzie problemem po tym co napisałeś.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Lepiej jej to powiedz zanim się poważnie zakocha. Sam wiem jak to potem może boleć jak sie zakochaw Tobie a Ty jej powiesz, że nic z tego nie bedzie.

Opublikowano

Odmówiłeś to odmówiłeś. Podjąłeś decyzję bo tak chciałeś. A skoro się teraz wachasz to widocznie zbyt szybko ją podjąłeś. Zdecyduj sam a nie pytaj nas o radę.

Opublikowano

Odmowiles jej tanca i co z tego? Pozatym czym dluzej bedziesz ja trzymal w niepewnosci tym bardziej ja to zaboli jesli sie tym tak przejmujesz to najlepiej byloby jak najpredzej ja odgonic.

I serio? Odmowa tanca to zaraz "wszystko albo nic" ? Co to za system wartości?

ps Jakbym przejmowal sie kazda osoba, ktorej kazalem "spadać" to pewnie bym sie juz dawno powiesił.

Opublikowano

Walić prosto z mostu żeby nie robiła sobie nadziei. Może to przeżyje może nie w końcu to dziewczyna zaraz znajdzie następnego ;P

8536a44dbfa38.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...