Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metody do trenowania/farmienia

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znacie jakieś skuteczne metody ćwiczenia gry w lolu ? Aktualnie jestem Plat 2.No i gra wygląda tak,że raz jest okey normalne staty wygrywam mecze,a czasami taka padake gram jakbym pierwszy raz grał w tą grę.Przeważnie gram na top/jungle staram się robić tak,aby dać z siebie 100% no,ale przy farmieniu to czasami nie wystarcza.Szczególnie chodzi mi o to,jak mógłbym jeszcze lepiej farmić niż do teraz.. bo z tym to różnie wychodzi np. w 15 minucie mam czasmi po 120-130cs a jak gra nie idzie to mam 70-100.Jakieś propozycję jak poprawić swoje farmienie ? Już nawet z nudów robiłem customa i bez botów farmiłem do 10 min to wyciągałem 60-75cs bo gdzieś wyczytałem,że tak można poprawić,ale to zrobiło się nudne...Na rankedach w niektórych grach jest podobnie no,ale chce jeszcze bardziej poprawić.Tak samo nie wiem czego,ale bywa ze w 30 minucie mam po 150-170cs a powinienem miec minumum 220,a mam mniej dlatego bo schodze z lini,albo pomóc albo team chce się bić już.Trzeba mi jakiejś metody na poprawienie swojej farmy

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@Inmtaeo

Klikaj A i wtedy lasthituj , ucz sie na botach , patrz na hp mininków i twoje ad , pobierz markera który zaznacza którego minionka mozna zlasthitować.

Opublikowano

@Inmtaeo

Klikaj A i wtedy lasthituj , ucz sie na botach , patrz na hp mininków i twoje ad , pobierz markera który zaznacza którego minionka mozna zlasthitować.

podasz linka do tego markera ? ;d napisz priv :)

kup sobie premium do bola

nie chce bola ;d

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@pepson132

co to za maker? można jakiś link także?

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Jakim cudem tak słabo farmisz? Co łatwiejszym miderem w farmie (ziggs, ori galio) wyciągam spokojnie 100 farmy w 10 min i pare sek (moj rekord 10:03, srednio w 10:20 mam 100 farmy), na topie słabiej, bo w 13 min nabijam te 100, na bocie jako adc w jakies 11, graj graj graj, tyle.

Opublikowano

Pacz na hp minionków i swój dmg. Jebnij jak zostanie dokładnie tyle samo albo mniej i jest Twój.

Jak chcesz bola to moszna ale nie polecam ~bany  Pozostaje w eg nie spinać dupy jak team ma kille tylko bić miniony uparcie. Kup jakieś itemki mosze typu kosa statikka albo tiamat/hydra i leeej je !!

Inaczej nie moszna. Pytania to pisz, pomogę ;)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

@Alex Mercer

Ciekawe "~ban"

Za normalnego skrypta (markera) na lasthitowanie nie ma szans dostać bana . To jest nie do wykrycia . Jedynie za expolit , czyli coś czego nie zrobisz sam np :. zwiększenie range skilli , czy Free Q Ashe.

Polecam markera nic nie zmienia pokazuje minionek do lasthitu i tyle :)

Na 100% nie dostaniesz BANA.

Opublikowano

Jakim cudem tak słabo farmisz? Co łatwiejszym miderem w farmie (ziggs, ori galio) wyciągam spokojnie 100 farmy w 10 min i pare sek (moj rekord 10:03, srednio w 10:20 mam 100 farmy), na topie słabiej, bo w 13 min nabijam te 100, na bocie jako adc w jakies 11, graj graj graj, tyle.

też właśnie sie zastanawiam co jest nie tak.. niby jestem na linii skupiam się na farmie staram się dobijać to co mogę troche gorzej jak jakis range na topie jest,bo wtedy albo go probuje zabic no albo on mnie zgnoi i farma leci(jakies takie moje glupie myslenie) ;d

Opublikowano

Za lasthity nie. Ale za exploit to już moszna łatwo złapać. Przekonałem się o tym.... na szczęście nie na mojej skórze xD

moszna to masz miedzy nogami koles wez jakis slownik i poczytaj..

elo here

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...