Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samoczynne wyłączanie się gry

SneX1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam klienta MarineMt2.

Przy wchodzeniu na OX lub po prostu do miejsca gdzie jest dużo graczy wyłączała mi się gra automatycznie. 

Na początku wyskakiwały mi znaki zapytania, jednak naprawiłem to czytając różna porady w necie. Usunąłem plik: errorlog.exe, niestety naprawiło mi to jedynie wyskakiwanie "?????", a gra ciągle mi się wyłącza. 

Wątpię aby była to wina komputera, mam wszystkie sterowniki najnowsze oraz dosyć dobry sprzęt. Na moim o wiele starszym komputerze wszystko chodzi dobrze.

HELP!!!

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

HTML CSS STAWIANIE SERWERÓW GIER/GŁOSOWYCH |  STAWIANIE STRON WWW  TEAMSPEAK3

Jesteś zainteresowany współpracą ze mną? Pisz na PW!!!

Opublikowano

Sprawdź na stronie głównej serwera, czy ostatnio nie był przeprowadzany jakiś update, być może nie spatchowałeś klienta i działa on niepoprawnie, bo brakuje jakichś plików.

Zatem spatchuj go lub pobierz klienta od nowa i wtedy spatchuj.

Możesz również sprawdzić na ich forum serwerowym, czy inni gracze mają podobne problemy, być może jest to wina serwera, możliwe też, że podane zostały tam rozwiązania tego problemu.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Instalowałem nawet specjalne packi naprawiające niektóre błędy serwera, rozmawiałem z administracją, ale nie wie jak to naprawić. Wiem że nie jedyny mam taki problem, niektórzy w mojej gildii mają taki sam problem.

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

Opublikowano

Jakiego systemu używasz? Wiem, że z ósemką czasem cuda się dzieją.

Zresztą jakikolwiek to system, to polecam sprawdzić, czy jest zaktualizowany: Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> Windows Update.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Używam OS X, Metin2 działa na WIne który też jest najnowszy... Na pewno system nie jest tego winą, program wine działa lepiej i szybciej niż system Windows i wczesniej mnie nie zawiódł.

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

Opublikowano

nie, wgl zastanawiam się czy nie przerobić całego klienta pod względem ustawienia jakiś podstawowych zbroi i broni, może faktycznie za bardzo one obciążają moja grafikę.  Fajnie jak by ktoś miał jakiś program który po naciśnięciu przycisku tworzy niewidzialnych graczy, albo przynajmniej ich zbroje i bronie... Czekam dalej, może ktoś rozwiązał ten problem u sb.

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

Opublikowano

znaki ???????? są spowodowane obciażeniem clienta po wejsciu na OX, dlatego u sb zablokował chat, wywalenie itemów i  otwieranie eq -,- :)

nie, wgl zastanawiam się czy nie przerobić całego klienta pod względem ustawienia jakiś podstawowych zbroi i broni, może faktycznie za bardzo one obciążają moja grafikę.  Fajnie jak by ktoś miał jakiś program który po naciśnięciu przycisku tworzy niewidzialnych graczy, albo przynajmniej ich zbroje i bronie... Czekam dalej, może ktoś rozwiązał ten problem u sb.

Co do tego da się tak zrobić :) edytacja clienta i troche po stronie serwera.

9pst4soeytme.png

Opublikowano

ref

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

Opublikowano

jak to co up mowili nei pomoglo to nwm

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...