Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield Hardline beta dostępna dla wszystkich!

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy straciłeś już wszelką nadzieję na dostęp do beta testów Battlefield Hardline? Jeśli tak, to mamy dla wszystkich graczy PC niespodziankę: od dziś Beta została otwarta dla wszystkich chętnych! Wystarczy wejść na stronę battlefield.com/beta i zapisać się, by otrzymać natychmiastowy dostęp. To nie wszystko, zgłaszając się do testów gry otrzymasz dodatkowo:

• Kamuflaż na broń w Battlefield Hardline
  • Celownik do broni w Battlefield Hardline
  • Dodatkową zawartość do Battlefield Hardline
  • Unikalny nieśmiertelnik do Battlefield 4

Wszystkie rzeczy wymienione powyżej będą dostępne po premierze gry.

Nieśmiertelnik do Battlefield 4 będzie w udostępniony w Lipcu 2014.

Jeżeli wszystko to co jest opisane powyżej jest dla Was niewystarczające to przygotowaliśmy dodatkowo dwa wyzwania w Battlefield Hardline Beta dostępne na PC i PS4:

• Uzyskaj 10 poziom doświadczenia podczas trwania Bety i uzyskaj specjalny pakiet bojowy na premierę gry BFH.
  • Zaznacz możliwość przesyłania powiadomień z gry na Facebook, a otrzymasz dodatkowe $1000 gotówki do wykorzystania w grze na zakup broni i gadżetów.

Żródło: Battlelog

Opublikowano

Wszystkie rzeczy wymienione powyżej będą dostępne po premierze gry.

Czyli jeśli się zamówi preorder to staty zostaną z bety?

Czy jeśli kupi się klucz gdzie indziej niż na origin to staty też zostaną z bety?

Opublikowano

statów nie bezie jednak nie przenoszą się z bety do wersji handlowej, a na battlelogu napisali że jeśli się zdobędzie 10poziom w becie dostanie się jakieś bonusy w handlowej...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
BETA REGISTRATION IS NOW CLOSED

Będzie jeszcze kiedyś otwarta? Mam na originie hardline dodanego bo zdążyłem, ale nie pobrałem bo nie miałem x64 i nie mogę teraz tego zrobić :/

Opublikowano

jak masz dodanego to w kolejnej otwartej becie nie będziesz już musiał dodawać

origin to nie jest steam, jak są darmowe gry to trzeba je pobrać pierwszy raz żeby potem nie znikły...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...