Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziggs - The bomba ci w dupe

Visitx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę tutaj wrzucać gry z mojego 3 najulubieńszego czempiona ,czasem gdy jest banowany lub po prostu wepchnie mi się ktoś na linie ,będę grać inną postacią. Opisy czasem wrzuce.

Łatwa gra ,trafiałem każdym skillem ,ulty combosy w tf robiły rozpierduche :))) takie tam 1200 z ulta i 550 ap w 20 minucie

1. 

7940214034327911154198.jpg

2. Oj Yi płaczeg <3   Katarina poszła na mida pod pretekstem '' IM SMURF LET ME MID PLS IM PLATIN I ''.

1066714034327921154198.jpg

3. Mf ssie warwick i jarvan pod koniec late robili comby beze mnie  ,mf nafeedowała katarine i caitlyn , ( ja kacie nawet 2 killi nie oddałem ).

Mf nie umiała się w tf pozycjonować ,a janna ultowała gdy : warwick ult ,jarvan ult ja ultowałem to ona nagle k***a mać ultuje i psuje 3 combo ulty

7209514034269921154198.jpg

4. Oczywiście mnie wypchali na ADC oczywiście standardowo ludzie pickują kontry ,którymi nie umią grać (mimo ,że karma i caitlyn miała skina ) Mój support ociekał zajebistością,mimo nie trafiał w early Q ale zdobyliśmy double killa mając oboje po 50 hp xD. W late vlad kosa ,kayle na początku AD ale sprzedała itemów ,ogólnie prócz Nami , Xeratha wszyscy ssali z mojego teamu. Oczywiście mój main ,sory za farme ,ale było z 6 team_figtów

4925614034329421154198.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

fajne 2/10

A tak serio no to ładnie Ci to wychodzi. Farma jest (co w sumie ważniejsze niż te fragi). Ale widać, że w enemy też jacyś ludzie, co grać nie potrafili :D.

Też czasami takich trafiam.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

fajne 2/10

A tak serio no to ładnie Ci to wychodzi. Farma jest (co w sumie ważniejsze niż te fragi). Ale widać, że w enemy też jacyś ludzie, co grać nie potrafili :D.

Też czasami takich trafiam.

Lee sin ani razu mi nie zgankował mida i wszyscy ogarnial ,prócz Nidalee.

Udyr był pod phoenixa ,dlatego nie gankował.

Skoro było 5v4 a u nich feedowali, napisałeż izi więc nie wiem w czym problem. Skoro to był izi no to widać ze był izi. Gdyby ta gra była trudna i by było naprawde ciężko 5v4 to wtedy co innego :)

No ale win to win gj

Jakie 5 vs 4? 5 vs 5

47990292595971448862.png

Opublikowano

Właśnie grałem pantheonem ( nie hejtujcie za farme ,roamowałem dużo ,bo botowi rozwalili 2 turrety ,ww nie umiał smitować ,kata coś tam grała ,ale na gold V max.

Gramy dalej ,i spróbujemy Ziggsem :)

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nie zeby hejt ale...

Przy takich itemach nie da sie miec 550 ap ;) troche chyba przesadziles, tak samo jak z tym dmg z ulta :P

450 ~~ dokładniej

Mf ssie warwick i jarvan pod koniec late robili comby beze mnie  ,mf nafeedowała katarine i caitlyn , ( ja kacie nawet 2 killi nie oddałem ).

Mf nie umiała się w tf pozycjonować ,a janna ultowała gdy : warwick ult ,jarvan ult ja ultowałem to ona nagle k***a mać ultuje i psuje 3 combo ulty

47601181191328769367.jpg

47990292595971448862.png

Opublikowano

Słaba farma, poćwicz trochę :D

Ale dealt damage dobry, gratuluję.

Chętnie daj lolkinga zobaczymy jak ty farmisz ,ja jestem silverem i uważam ,że na silvera dobrze farmie ;v a poza tym ja się nawet nie staram ja w tej śmiesznej lidze farmie ale klle xD

47990292595971448862.png

Opublikowano

Sam w diamencie czasem mam 250 cs w 40 minutach i jakoś nikt nie płacze. jeśli gramy o farme to min 80 10 minuta, tak 350 w 40 to minimum

Gratulacje i powodzenia dalej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

kto składa dfg na ziggsa.. znając logike slivera składasz ten itemek bo daje 120 ap.. masz bardzo ładny % wygranych, swoją drogą nie wiem jak mozna przegrac gre w silverze.. 

kolega z silvera 1 prosił mnie o wbicie mu serii do golda, nawet 3 vs 5 wygralism,y gre LOLZ

Opublikowano

kto składa dfg na ziggsa.. znając logike slivera składasz ten itemek bo daje 120 ap.. masz bardzo ładny % wygranych, swoją drogą nie wiem jak mozna przegrac gre w silverze.. 

kolega z silvera 1 prosił mnie o wbicie mu serii do golda, nawet 3 vs 5 wygralism,y gre LOLZ

A ty kto challanger koreański? jak pójdą afk a przeciwnicy nie będą ssali to nie wycarrujesz ty nawet chlopie nie wiesz co tam się dzieją plejsy takie kurde dajwy w 3 minucie xD

dfg na cait , warwick ult i ja ultuje i papa gejtlyn

chujowe te gry w dodadku na bolu 

powiedzial pimp xD a poza tym nigdy nie zniżę się tak nisko jak ty ,by grać na bolu ,nie zamierzam dyskutować z debilami ,pozdrawiam.

47990292595971448862.png

Opublikowano

A ty kto challanger koreański? jak pójdą afk a przeciwnicy nie będą ssali to nie wycarrujesz ty nawet chlopie nie wiesz co tam się dzieją plejsy takie kurde dajwy w 3 minucie xD

powiedzial pimp xD a poza tym nigdy nie zniżę się tak nisko jak ty ,by grać na bolu 

mój poziom jest tak wysoki że jakbyś stał na drabinie to byś go nie dosięgnął koleszko z bolem ja nigdy nie używałem tego programu 

7785814033876491138521.png

Opublikowano

powiedzial pimp xD a poza tym nigdy nie zniżę się tak nisko jak ty ,by grać na bolu ,nie zamierzam dyskutować z debilami ,pozdrawiam.

Dużo jest takich idiotów co budują dfg na postac, któa nie ma bursta lub na cos co napierdala z kilometrów, składasz tez lich bane na lux znając zycie?

Opublikowano

Dużo jest takich idiotów co budują dfg na postac, któa nie ma bursta lub na cos co napierdala z kilometrów, składasz tez lich bane na lux znając zycie?

Nie składam Lich Bane ze względu na nerfa ( raczej tylko na Fizzie ).

Ziggs nie ma bursta xD Idź kutasiarzu gdzie indziej nabijać posty.

Aktualnie nie ma gier ,bo '' pomagam '' kolegom z dywizją :D

47990292595971448862.png

Bywalec
Opublikowano

Dobra farm, niezły skill. kappa.

wszystko dobrze robisz, ale i tak nie potrafisz robić screenów i ich poprawnie wstawiać ;_;

Opublikowano

Zaznaczyłeś liczbę śmierci nami, a na asysty patrzałeś ?

Btw. grasz dobrze, ale dfg to porażka lepiej coś na survi.

Opublikowano

Nie składam Lich Bane ze względu na nerfa ( raczej tylko na Fizzie ).

Ziggs nie ma bursta xD Idź kutasiarzu gdzie indziej nabijać posty.

Aktualnie nie ma gier ,bo '' pomagam '' kolegom z dywizją :D

PRZEPRASZAM, powiem kolegom z platyny zeby składali teraz dfg na ziggsa bo ponoc dobry jak tak muwisz

Opublikowano

Zaznaczyłeś liczbę śmierci nami, a na asysty patrzałeś ?

Btw. grasz dobrze, ale dfg to porażka lepiej coś na survi.

Idioto to było porównanie statów i goldów...

47990292595971448862.png

Opublikowano

Idioto to było porównanie statów i goldów...

dobra nie kontynuuj tego tematu nikt nie ma zamiaru oglądać twoich wypocin jak sie męczysz z nub timami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...