Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na gildie jak na hc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko czy znacie może jakieś pluginy na gildie jak na hc? Potrzebny mi pilnie chodzi o to żeby po stworzeniu gildi był cubboid 100x100 i tag gildi itp. Tak jak na mchc.pl lub mc.skkf.net.

Nie chce factions odrazu mówie :D

I żeby był na werscje 1.7.2 PLS ODPISZCIE!

Opublikowano

Oni mają autorskie pluginy....

W sieci jedyny dobry oprócz factions to openguild, lecz brakuje mu kilku rzeczy typu sojusze, lecz wiem że to jest w trakcie pisania i najnowsza wersja jest na 1.7.9, ale gdy masz serwer na 1.7.9 to nawet na 1.7.2 można wbić :)

Jak chcesz rozbudowany plg na gildie to napisz do programisty(ale nie do mnie), żeby napisał ci takowy plugin, wynegocjuj wynagrodzenie i ten ktoś napisze ci ten plugin :>

f

Opublikowano

Podejrzewam, ze oni maja autorskie pluginy. Wiec nie znajdziesz. Poszukaj jakiegoś programisty. Możliwe, ze napisze Ci plugin ale oczywiście za $$

Opublikowano

@MikolajGra (Ja, lecz nie piszę pluginów na gildie, oczekuję czegoś kreatywniejszego)

"BrykietPL"

@Karolina_666

"Unity3D"

"_const"

"#e3uS"

"andych1"

Nie tegować mnie bez potrzeby, bo ja nic nie pisze chyba że ktoś zarzuci tak epicko ciekawym pomysłem że będe aż musiała sprawdzić czy to możliwe.

Najlepiej samemu się nauczyć javy :D wtedy ma się wszystkie pluginy jakie chce!

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Widzę, że zostałem wspowniany w ów temacie, to czemu mam się nie wypowiedzieć?

Wszyscy takie gildie chcą no po prostu marzenie wszystkich 'graczy'.

Nikt ci za darmo nie da takich gildii ani ich nie napisze (najwyżej z backdoorem). Napisz do jakiegoś programisty który ci to napisze (Ja napewno nie).

Ja np. piszę tylko 'kreatywne' propozycje na pluginy a nie: "yyy... noo... napisz plugin na gildie jak skkf."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...