Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKILL] Quick Scope! :)

Hydrauliczysko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu z Was zapewne ma problem z robieniem quickscopa i szybkiej zmianie broni przez wcisnięcie QQ...

Mam dla Was rozwiązanie :)

Aplikacja która zwie sie X-Mouse Button Control!

1. Gdy pobierzemy aplikacje, otwieramy ją
  2. W lewym dolnym rogu bedziemy mieć przycisk ADD lub DODAJ (Jest polska wersja w ustawieniach)
  3. W Polu aplikacja wpisujemy ''sf2.exe'' i w okienku pod nim wpisujemy np ''AWP'' (Możemy wpisać cokolwiek)
  4. Powstał nam profil i mamy kilka warstw (Prawa część aplikacji)
  5. W Polu Lewy Przycisk (Left button) szukamy pola ''Klawisze symulowane'' i otwieramy
  6. Będzie pole ''Podaj własną kombinacje klawiszy'' po czym wklejamy pkt 7.
  7. 7. {HOLDMS50}{RMB}{CAPSLOCK}{LMB}QQ
  8. Zatwierdzamy, klikamy zastosuj i GOTOWE! 

POMOGŁEM? DAJ LIKE! 

I wszystko jasne...

Opublikowano
Instrukcja bardziej skomponowana:

1. Pobieramy program z:

2. Instalujemy i uruchomiamy

3. Zmieniamy wersję językową na Polską

gh5.png

Zastosowujemy i zamykamy

4. Uruchomiamy ponownie program powinna być już wersja Polska. Dodajemy nowy profil w miejsce Aplikacja wpisujemy: sf2.exe

Opis jest dla nas nie jest wymagany

pgq.png

5. Wybieramy nasz przycisk myszy oraz klawisze symulowane

292j.png

6. Wklejamy kod który podał nam autor:

{HOLDMS50}{RMB}{CAPSLOCK}{LMB}QQ

utly.png

na końcu dajemy zastosuj i zamykamy aplikację (ukryje się) odpalamy skila i po użyciu tego klawiszu wszystko będzie wykonane.

Dzięki za wstawienie każdemu się przyda. Sam skorzystam myślę że twój kod będzie odpowiedni do gry.

Sprawdzę i twój napisze który lepszy.

Twój jest mniej celny.

Widzę że mnie lajkujecie... Jest to zasługa autora tematu, więc dajcie mu Like a nie mi.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Działało mi jak miałem na lewy myszy , jak zmieniłem na kółko to nie działa.. ;/ nawet jak przestawie ponownie na lewy ...

Opublikowano

Może mi ktoś zrobić wersje dla ułomnych jakiś filmik ? Bo nwm jak mam to ustawić ;/ Robie wszystko tak jak na instrukcji Umarłego i nie działa ;/

Opublikowano

Gówno w c**j, jeśli ktoś nie ogarnia zmiany broni przez Q poprostu niech nie używa tego, jeśli ktoś nie ogarnia tego jeszcze mniej będzie ogarniał z tym gównem jakim jest ten program ( oczywiście w takich grach, bo sam pomysł jest super ). Brak możliwości strzelania z pistoletu, ja pier.dole pozdro dla tego kto wpadł na pomysł aby używać tego programu w FPS, wystarczy że wyskoczy jakiś tanker i pograne chyba że uwielbiacie grać na serwach nowicjuszy, kto co lubi.

potwdsdas

Za cheaty są permy a nie 15 dni.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W koncu, po aktualizacji xign xmousebutton nie działa. 

Temat można zamknąć ponieważ ten program nie jest aktualizowany i już raczej nigdy nie bedzie działać :)

I wszystko jasne...

• Aive zmienił(a) tytuł na [SKILL] Quick Scope! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...