Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty nie działają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomijając, że evadeee powoduje bugsplaty to jeszcze żaden skrypt nie działa. Wciskając wszelkie klawisze odpowiedzialne za combo czy inne pierdoły, postać wariuje, sama się obraca co jakiś czas i za cholerę nie chce użyć żadnego spella. Wiem, że nie tylko ja mam taki problem po tej ostatniej aktualizacji.

Opublikowano

Free bol będzie niedziela / sobota.

Ale jak postać mu wariuje tzn , że coś robi więć pewnie na VIP ( zatem bol mu sie inicjuje) . Zainstaluj jeszcze raz BoL'a

Usuń z folderu %appdata% --> Roaming (daj na pulpit najlepiej)

Może nie masz odpowiednich libów w Common?

Masz pytania pisz pytaj chętnie ci odpowiem :)

Opublikowano

mam toi samo co kolega wyżej.

przed patchem wszystko działało. mam VIP'a.

dzis rano sobie myśle ze spróbuje na customce zobaczyć czy dziąła sktypt do syndry, (ten sam skrypt co przed patchem działał) i dzieje się to samo co kolega wyżej opisał, postać się kręci dookołoa, chce iść do bazy a nie za kursorem ( w ustawieniach mam orbwalking ustawiony zeby szedl za kursorem)

dla ciekawości sprawdzałem na free sktypcie tym wbudowanym do katy, ten działa prawilnie. co robić?

Opublikowano

Jak próbuje przeinstalować BoLa to mam failed to download.

to samo. h4lp pls ;_;

zachciało się rito robić patche, nie wiem po co B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...