Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kod za 2mln like

quanerr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to samo ja, polecieli grubo :D wysłali maile bez kodów haha kolejna wtopa EA. przyzwyczajajcie się :D

Opublikowano

Typowe EA, ale z nagród można wywnioskować, że będzie tylko 1 kod dla wszystkich. Więc możliwe, że wstawią go na FB.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Już robię multi konta EA: 

Dear Need for Speed World Community!

As some of you may have noticed, emails were sent out in celebration of the 2M likes on Facebook. However no codes were supplied due to an error in our systems. We apologies for the inconvenience and we are currently working on resolving this issue. A code will be sent to you soon in a separate email, so please have patience.

Thank you!

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

przyszedl wam ten mail? mam na gmailu i nic nie doszlo jak narazie a mam zaznaczone zeby przychodzily nowosci

Poczekaj. Naprawiają systemy, a to trochę trwa.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ciekawe czy mi wyślą kod na nowe konto które zrobiłem przed chwilą i czy będę mógł wpisać ten kod na moje stare konto.

nxtVYBh.png

Opublikowano

Podobno mają przychodzić nowe, poprawione maile, nie możemy nic zrobić, trzeba czekać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...