Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zagrać?

Ślywaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Znudził mi się Lol i WR więc chcę spróbować czegoś innego. Ava brzmi fajnie poogladałem pare filmow i już pobieram, ale chcialbym jeszcze przed początkiem gry uzyskać pare odp.

-Czy istnieje system mikro płatności i czy daje on dużą przewagę

-Czy gra dużo polaków

-Czy jest dużo cheaterów

-Czy występuje tutaj zjawisko overclockingu

-Czy warto grać w tą grę?

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Grałem trochę czasu w to i odpowiem ci na co po niektóre pytania:

1. Jest gra musi jakoś zarabiać, ale to najczęściej jest to odblokowywanie broni które prawie, że nic nie zmieniają bo DMG i rozrzut jest bardzo zbliżony tam chyba na wyższe lvl jest coś lepszego czy unikalne kolory. Dalej nie pamiętam co jeszcze jest. Mało osób ogólnie coś kupowało ale jak grałem mi to bardziej te mikropłatności to do stylówy niż do jakiś statystek, lecz mogę się mylić już kurde dawno nie grałem. 

2. Niestety mało jeśli chcesz grać z polakami musisz szukać na jakiś stronkach graczy, dołącz do jakiegoś klanu.

3. Nie widziałem ani jednego, lecz pewnie są.

4...

5. Myśle, że tak dużo trybów unikalnych jest jak i tych zwykłych, ogólnie dobrze się w to gra, a zwłascza z kolegami sam zamierzam znów zagrać, ale tylko wtedy jak kupie se nowego kompa ( nie byle jakiego, bo mam na nim w full hd w wszystkie gry na ultra grać, oprócz watch dogs ), a będe mieć możliwość BF4 czy titanfall. Później trochę nudno się robi właśnie dlatego do klanu jakiegoś najlepiej dołączyć, bo są unikalne tryby dla 4 osób to z kimś przyjemni się gra w takie tryby. 

Mam nadzieje, że odpowiedziałem bezproblemowo i tak jak napisałem dalej tak jest, bo już w to nie gram z 7 miesięcy, bo mi komp się zepsół i na starym piszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...