Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z plikiem .bat

marcel0908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym dla klanu w którym jestem zrobić małe ulepszenie, ponieważ dowódca ciągle musi prosić się innych o wejście. Postanowiłem w pliku bat odtworzyć równocześnie WoT-a i TS-a. Niestety albo działa jedno, albo drugie, albo nic :/. Na sam koniec pojawił się jakiś błąd i gdy chce uruchomić samego WoT-a albo TS-a pokazuje się bład: ...........exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win32. TS-a popieram od nowa, a WoT-a musze odpalać z głównego folderu, co jest nie tak ? oto komendy które wklejałem w pliku .bat:

start "E:\TeamSpeak 3 Client\ts3client_win32.exe"

start "E:\world of tanks\world of tank\World_of_Tanks\WOTLauncher.exe"

Wydaje mi się, że wszystko powinno być ok, proszę o pomoc w obu problemach, z góry dzięki :)

Opublikowano

Wystarczy utworzyć skrót na pulpicie i jest po problemie. Uruchamiasz 1 program, potem 2. Sam kombinowałem z tym batem, ale identycznie jest u mnie.

Opublikowano

ok, dzięki za odp,  najwyraźniej WoT i TS w bacie nie "współpracują"  :D dzięki za pomoc, poczytam jeszcze może na coś wpadnę, jak coś wykombinuje dam znać :)

Opublikowano

U mnie żadne 2 pliki nie chcą się jednocześnie włączyć. Najłatwiej jest ustawić 2 skróty na pulpicie i nie ma wtedy problemu.

Opublikowano

start "E:\TeamSpeak 3 Client\ts3client_win32.exe"

start "E:\world of tanks\world of tank\World_of_Tanks\WOTLauncher.exe"

nie  WotLauncher.exe tylko WorldOfTanks.exe -.- WoTLauncher to launcher wota (czyli w tym wypadku launcherem jest plik bat który uruchamia kolejny launcher o.O WTF? WorldOfTanks.exe to gra...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...