Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką moc polecacie?

GhostDog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brawlingi sa super, jak sie nauczysz nimi grac :) zreszta nie ma to wiekszego znaczenia jaka bron wybierzesz - zawsze jezeli masz malo skill pointow mozna je zresetowac i wybrac nowa bron :) wazne zeby dobrze poznac swojego powera i tak dobrac loadout zeby w maksymalny sposob wykorzystac PI (power interactions) :)

Opublikowano

Nie o to chodzi ja robię nową postać i postanowiłem zrobić z tą bronią : P , tylko nie wiem jaką moc do tego wziąść : D

sygnaflippy.png
Opublikowano

nie trzeba robic nowej postaci pod inna bron - mozna zmienic bron w postaci, ktora sie aktualnie posiada.  na pewno dziwnym pomyslem jest wybieranie powera pod dana bron - raczej robi sie na odwrot :) najpierw wybierasz powera ktorego bedzie uzywal, bo od tego zalezy rola, jaka bedziesz pelnil w grze, a potem dopiero decydujesz sie na bron.

zasada prosta - tank / dps - moga walczyc na krotki dystans (melee weapons), a support roles controller / healer - raczej trzymaja dystans i uzywaja ranged weapons

jezeli juz koniecznie chcesz zrobic w ten sposob, ze najpierw wybrales bron i teraz myslisz nad powerem, to bedziesz gral prawdopodobnie tankiem (fire, ice, earth, rage) lub dps'em na krotkim dystansie - bez znaczenia jaki power wybierzesz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...