Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie...

Refilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Refilu

Naucz sie farmic tylko normal atakami , przed 6 .

Ucz sie na prostszych postaciach AP typu temmo , ziggs . A później zaczynaj toraz trudniejszymi .

Zaczyasz E --> W --> Q

Maksujemy E --> Q --> W

Masterki 21/9

lub gdy gramy na jakiegos ad to mozemy zagraac 9/21

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca.

E ma większy damage i przelicznik, dodatkowo damage od E zawsze wleci całe, a w przypadku Q nie zawsze.

Jeżeli wygrywasz linię, a inne linie mają kłopoty, to czemu by nie?

Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz, innego sposobu nie ma. Możesz sobie ewentualnie pobrać makera, który będzie zaznaczał ci creepy do lh.

Opublikowano

@Refilu

Naucz sie farmic tylko normal atakami , przed 6 .

Ucz sie na prostszych postaciach AP typu temmo , ziggs . A później zaczynaj toraz trudniejszymi .

Zaczyasz E --> W --> Q

Maksujemy E --> Q --> W

Masterki 21/9

lub gdy gramy na jakiegos ad to mozemy zagraac 9/21

Umiem farmić apc z aa ale pytałem się czy jest efektywniejszy sposób bo do 10 minuty ciężko wyciągnąć te 100 farmy jeżeli dopiero gdzieś od 6-7 minuty mam 6 lvl.

Normalnie udaje mi się wyciągnąć Swainem około 70 a taką Syndrą +90.

Więc pojawia się kolejne pytanie: Czy opłaca się wywalać na caster miniony W by pushować? Ale z drugiej strony jak nie będę miał W bo to na początku około 18 sek. cd.

i potem jungler i kaput.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Refilu

Nie nie kastuj W na Farme , to jest nie opłacalne . Tak jak sam napisałeś jungler i kaput . Do 6 staraj sie nie puschować , przynajmniej ja tak robie . ( Ale zapytaj się kogoś kto go Mainuje lub gra tylko mida , bo ja mogę się mylić ;)

Opublikowano

Od E zależy jego siła comba jakby ;d

Wypadł z mety, ponieważ teraz postacie na midzie wskakują, zabijają i uciekają (Zed etc.), więc jak ktoś w Ciebie skoczy i ucieknie to nawet nie zdążysz się uleczyć. Co do farmy to musisz wyćwiczyć z hitów, bo jesteś strasznie uzależniony od many. Można go wymainować jak się lubi taki styl grania

Opublikowano

Znaczy tak, ja nie mam problemów z maną, nigdy jeszcze nie miałem poniżej 5-10%.

Ja bardziej lubie grać agresywnie bo mało ludzi zna jego mechanikę gdyż jest mało grany.

Ja go na oczy widziałem przez całą grę tylko dwa razy.

Zazwyczaj przeciwnik ma pół hp na 2 lvl.

Jeszcze pytanie: opłaca się nim chodzić na topa?

Opublikowano

@Refilu

Czy ja wiem , opłaca nie opłaca

Lepszy mid zdecydowanie , ale topa ugrać można . Staraj sie pickowac na topa  wtedy gdy twój team ma AD MIDA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...