Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawiona FIFA World

kurzy94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem czy tylko mi sie tak wydaje czy tak jest ale mecze tak jakby sa ustawione poniewaz pilkaze czasami w jednych meczach wystawiaja sie na pozycje a w innych nikt niechce sie wystawic i stoja na tylach i czekaja na zbawienie, z obrana jest tak samo czasami ci z mojej druzyny sa wszedzie i tylko jak poda przeciwnik pilke moi odrazu odbieraja a czasami na odwrot. Jak patrze na taka gre to czasami mysle czy to ma sens.

Moze jestem wbledzie i ktos mi wytlumaczy jak to dziala.

mr2xd.png
Opublikowano

@up 

no tak ale widze ze nie jestem jeden przegladajac internet ktory mysli ze to jest jakos ustawiane.

Nie wiedzialem wczesniej o tym handicapie teraz zrobie sklad pod to i moze bedzie sie lepiej gralo ale wg mnie jest to glupie ze nie oplaca sie miec najlepszego skladu bo gracze puszczaja piliki...

mr2xd.png
Opublikowano

to ja sie wcisne do tematu nie wiedzialem nic o tym hendicap

patrzyłem na yt ze gosciu zrobił skład złoty z srebrnym i mowi ze hendicap jest po jego stronie to prawda ?

Opublikowano

to ja sie wcisne do tematu nie wiedzialem nic o tym hendicap

patrzyłem na yt ze gosciu zrobił skład złoty z srebrnym i mowi ze hendicap jest po jego stronie to prawda ?

Według teorii spiskowej to prawda xD

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Ranover

To nie teoria spiskowa bo gdzies bylo jak sami developerzy o tym mowili. Teraz juz jestem w temacie.

Mianowicie, dziala to tak ze lepsz druzyna ignoruje przeciwnika a gorsza druzyna gra lepiej poniewaz musi dac z siebie wszystko.

wg mnie niema to wgl sensu ani troche bo chyba poto sie siano zarabia zeby miec lepszych graczy i lepeij sie gralo a nie gorzej...

Mam jesze 1 pytanie, slyszalem ze po danej liczbie wygranych meczy pilkaze staja sie "robotami" przestaja wgl wystawiac sie na pozycje bez nacisniecia danego przycisku lecz niewiem czy to prawda. Czekam na odpowiedz.

@xpiotrx7

Nie musi odpowiadac danej lidze ale jak dajesz graczy na wlasciwych pozycjach, z tego samego kraju, ligi, teamu czy pod dana formacje to masz wiecej zgranie teamu co z mojego doswiadczenia jest dosyc wazne.

mr2xd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...