Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do blokowania reklam

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wiem, że pewnie przeniesiecie mi ten temat bo zły dział ale znając życie w odpowiednim dziale na pomoc będę czekał szmat czasu więc kochani moderatorzy nie przenoście mi tego tematu, jak uzyskam dobrą odpowiedz sam do was napisze że możecie przenieść i zablokować ;)

Ale do rzeczy. 

Mam do was pytanie odnośnie przeglądarki Chrome, aczkolwiek takie rzeczy zdarzają się pewnie i na innych przeglądarkach. Mianowicie chodzi mi o to, że mimo iż posiada adblocka nie wszystkie relamy są blokowane i nie powiem bo bardzo mnie niektóre irytują bo potrafią zmieniać całkiem wygląd strony.

I w dodatku przy uruchamianiu chroma wyskakują mi chyba 4 nowe karty w których są strony na które (chyba) nigdy nie wchodziłem. 

Jeszcze jedno co mnie WKURWIA to jakiś QuickStart ... i całkiem możliwe że to coś właśnie jest powodem niechcianych reklam ;)

Chciałbym abyście mi pomogli uporać się z tym dziadostwem 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Z tego co zrozumiałem to sam sobie na kompa zainstalowałeś aplikację która wrzuca Ci reklamy do przeglądarki i teraz masz żal do siebie?

Wystarczy wejść do menegera programów i pousuwać to co zbędne a następnie sprawdzić czy ustawienia przeglądarki powróciły do normalności, jeżeli nie to od nowa ją skonfiguruj.

PS nie, nic się samo nie dzieje ani nie instaluje.

0LsM05U.png

Opublikowano

Kolego nie jest tak jak Ci sie wydaje ;)

Nic nie instalowalem, prawdopodobnie samo mi sie to wgralo jak instalowalem jakis program.

Odinstalowalem i zainstalowalem jeszcze raz chrome i nadal to samo wiec watpie w twoja teorie.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Miszczu w dziale problemy i usterki przeważnie zawsze ktoś siedzi.

Primo, jak byś k***a chociaż chciał ułatwić i przyśpieszyć sobie sprawę to byś przeczytał 1 debilny temat nad którym pracował moderator..

Zrób log OTL

Dostarcz 2 wpisy extras.txt oraz OTL.txt które pojąwią się po wykonaniu loga. Wstaw je na wklej.to

PS. używaj mózgu !

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...