Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dalej ten sam problem (wyrzucanie do menu głównego KamerMod)

RaVersoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dalej mam ten sam problem. Podczas postawienia Bota, w ciągu nocy wywala mnie od menu głównego: http://scr.hu/2w6m/67pbd

Zapytałem znajomego, czy mógłby sprawdzić, czy ma to samo co ja. W tamtym temacie, otrzymałem pomoc, by ustawić MobberHacka na 8 sekund i 3000 odległości. Lecz znajomy ustawił na 1 sekundę i 9999 odległości i go nie wyrzuca.

Prosiłbym o pomoc.

Opublikowano

Idę na spota i ustawiam tak:

MobberHack [1 Sekunda 9999 Odległości]

Załączam Pierścien AntyEXP

Odpalam AutoPickup'a.

@Edit:

Pragnę dodać, że Jak odpalam MobberHacka, mam jeszcze takiego dodatkowego WaitHacka. Lecz znajomy ma to samo i go nie wywala. :/

Opublikowano

ustaw na 5 sekund i 4000, na co ci co sekunde jak te moby i tak nie wyrespią tak szybko, a 9999 niczym się nie różni od 4000, w zasadzie to nie widać nawet różnyci jakbyś dał z 2000, a jak wpisujesz maksy to sie buguje tylko:P

Opublikowano

@IstvanPL

Owszem, robi to różnice, gdyż niskim lvl'em ide na V2 i tam biją mi dosyć dużo. Jeżeli ustawie 4000 i 5 sekund to bije mi o wiele wolniej i mniej bije te moby, co zwiększa szansę, że padnę. A znajomy ma to samo, tylko on odpala 5 botów na raz i żadnego nie wywala.

Opublikowano

@IstvanPL

Owszem, robi to różnice, gdyż niskim lvl'em ide na V2 i tam biją mi dosyć dużo. Jeżeli ustawie 4000 i 5 sekund to bije mi o wiele wolniej i mniej bije te moby, co zwiększa szansę, że padnę. A znajomy ma to samo, tylko on odpala 5 botów na raz i żadnego nie wywala.

Jak ustawienia mobbera wpływają na szybkość bicia mobów. Weź mi to wytłumacz.

Opublikowano

to zależy od internetu jak i servera jak masz taki lipny internet gdzie masz czasami skok pingu o 30 (np. masz 20 i nagle masz 50) a druga sprawa to taka że po stronie servera czasami wywala bo są sytuacje przecież że całe CH padają na kilka sec ...

mnie osobiście wywala tylko wtedy jak coś z serverem się dzieje a tak jak serverowi nie odwala to bot potrafi 3 dni bez kicka stać

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...