Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perma VIP

Kyubiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NA fanpage'u pewnego bardziej znanego BoLowca zauważyłem, że mówi o perma VIPie na BoLa. Jest to podobno scrackowany BoL za 50zł nie ograniczony czasowo. Sprawdzał ktoś używał kupował jakies opinie? Cena w porównaniu do 30zł/miesięcznie jest atrakcyjna nawet jeśli miałby działać tylko 2 miesiące.

Opublikowano

kiedyś był? na jakiej zasadzie to działało?
a ci co kiedyś mieli tego nieskończonego vipa to działa im dalej teraz czy nie?

a ten bolowiec to selex B) sam czynnie sledze jego fanpage

Opublikowano

U którego bolowca to widziałeś?

Jak ktoś za czasów bety (gdy każdy miał darmowego vipa czyli 2 lata temu) zapłacił z własnej woli 10$ dotacji to do dziś ma darmowego vipa

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

moim zdaniem to jest fake, sam z nim pisałem o tego bola nieskonczonego. jak przyszło co do czego to zaczął kręcić. nie polecam

Opublikowano

Jest enforcevip ale chinole plików nie dadzą. Co do perm vipa już nie działa bo auth dll.

Opublikowano

A z ciekawości w czym pisze się te skrypty bo akurat mam wiedzę jeśli chodzi o programowanie i troche wolnego czasu może napisałbym coś. Przybliższ mi dokładniej też kiedy mógłbym go dostać jak dobre musiałby być to skrypty i czy za pisanie skryptów dla free userów też miałbym szansę go dostać(sam używam darmowych wiem jak miło jest jak powstanie jakis ciekawy skrypt darmowy czemu by nie pomóc samemu innym)?

Opublikowano

Ja się nie znam, ale na forum BoL'a jest tutorial do pisania tych skryptów, do tego inni developerzy i modzi bardzo chętnie pomagają, popytaj na SB.

@down - Ale od Lorda Selexa to ty sie odpierdol.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

NA fanpage'u pewnego bardziej znanego BoLowca zauważyłem, że mówi o perma VIPie na BoLa. Jest to podobno scrackowany BoL za 50zł nie ograniczony czasowo. Sprawdzał ktoś używał kupował jakies opinie? Cena w porównaniu do 30zł/miesięcznie jest atrakcyjna nawet jeśli miałby działać tylko 2 miesiące.

Prawda jest taka, że Selex leci sobie w uja :) żadnego cracka nie ma bo nie ma żadnego publicznego, a sam jest zbyt głupi żeby sobie takiego BoLa złamać :)

Gdzieś już kiedyś pisałem jakim sposobem można BoLa bez RE obejść.

PW: Nie szukajcie cracka BoLa po googlach bo i tak nic nie znajdziecie. I nie pytajcie mnie czy sam takiego posiadam bo to i tak nic nie zmieni :)

Opublikowano

"Ja mam crakniętego BoL'a, ale wam nie powiem jak to zrobić, ehueheuhe"
To po c**j twój post w ogóle? xD Crackowany to ty masz zapewne mózg :P

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...