Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tabele xcrtools

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I znowu to samo. Powtórzę po raz kolejny oszczędzając nerw moderatorom. MPC NIE SŁUŻY DO PLAGIATOWANIA! XCRTOOLS to autorski plugin XCrafters i NIKT ci go nie udostępni, chyba że chce mieć policję na chacie.

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Opublikowano

Używając pluginu xcr podczas startu wyświetli ci się w konsoli o tabelach czy istnieje czy nie, sugeruj się tym i je stwórz tak jak tego wymaga.

Opublikowano

@TurboGroszek18

Ziomek, ile razy mamy powiedzieć że jeśli zadzwonisz na policje i powiesz "ukradli mi plugin" to prędzej zadzwonią do prokuratora i dostaniesz grzywnę za naśmiewanie się? Później się dziwią że policja nie przyjeżdża na na miejsce zabójstwa np. w 2 minuty tylko w 2 godziny, podczas gdy załatwiają kradzież pluginu. Proszę was neokidy żyjące minecraftem ale taka jest prawda.

MPC Love<3

Opublikowano

@kupakurcjus

Nie kolego, sprawa wygląda inaczej, za takie coś można kogoś podać na policję, ponieważ jest to zwykła kradzież, to jest tak samo jakbyś Ty zrobił plugin i ktoś by Ci włamał się na ftp i zaczął go udostępniać, to jest złodziejstwo i chamstwo

@topic

Mpc forum nie toleruje kradzieży, nawet jeżeli masz ten plugin, to i tak nic nie zdziałasz, ponieważ nie masz src pluginu, a z tego co się orientuję w configu nie ma możliwości wklepania danych sql.

nie wiesz to po prostu spierdalaj

kolejny gimboznawca sie znalazl ...

koles typu nie wiem ale sie wypowiem

@top 

tabela users 

CREATE TABLE users (
         userID INT NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
         nick VARCHAR(25),
world VARCHAR(25),
         x INT(10),
         y INT(10),
z INT(10),
homeX INT(10),
homeY INT(10),
homeZ INT(10),
mute TINYINT(1),)
homeWorld VARCHAR(25),
fly TINYINT(1),
god TINYINT(1),
gamemode TINYINT(1)

);
bans
CREATE TABLE bans (
         banID INT NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
         nick VARCHAR(25),
powod VARCHAR(25),
admin VARCHAR(25),
time bigint(20)
);

Napisz odpowiedz jako pierwszy 

dostan warna za powielanie odpowiedzi 

gj pseudo moderatorzy 

Opublikowano

@Muras331

Zacznijmy od tego że każdy wie że to nie było włamanie tylko jak się dodaje administratorów-kretów jak tego, i podaje się mu pasy do ftp to NIE JEST TO WŁAMANIE ANI KRADZIEŻ. Nie jest to nawet przywłaszczenie. Napisz do policji żeby odzyskali wasze skrypty z LifeHarda i z MCWG, "bo wyciekły bo hasło podałem" to Cię wyśmieją. Taka prawda.

MPC Love<3

Opublikowano

@Muras331

Zacznijmy od tego że każdy wie że to nie było włamanie tylko jak się dodaje administratorów-kretów jak tego, i podaje się mu pasy do ftp to NIE JEST TO WŁAMANIE ANI KRADZIEŻ. Nie jest to nawet przywłaszczenie. Napisz do policji żeby odzyskali wasze skrypty z LifeHarda i z MCWG, "bo wyciekły bo hasło podałem" to Cię wyśmieją. Taka prawda.

Akurat pluginy które wpłynęły do sieć były WYKRADZIONE z serwera, poprzez keylogger na komputerze Tomka. 

Mpc nie popiera kradzieży bla bla bla, szukaj lepiej na innym forum. A to czy masz ten plugin czy nie to możesz mieć wysrane, nikt Cie o to nie pozwie.

10732745374541468291.png

Opublikowano

@xMruczek

Pobrał jakiś syf = Dał hasło

Wszystko co zainstalowałeś samoistnie nie podlega pod wirusa, ale np. Jak byś nic nie instalował a na twoim kompie byłby taki keylogger wtedy to jest złamanie prawa. Jak się sciąga "Force OP" itd. to tak jest ;>

MPC Love<3

Opublikowano

@xMruczek

Pobrał jakiś syf = Dał hasło

Wszystko co zainstalowałeś samoistnie nie podlega pod wirusa, ale np. Jak byś nic nie instalował a na twoim kompie byłby taki keylogger wtedy to jest złamanie prawa. Jak się sciąga "Force OP" itd. to tak jest ;>

Gościu Ty chyba nie ogarniasz, że keylogger to wirus który działa na szkode posiadacza, skoro nie wiesz ze tam jest, i znajduje się w pliku, to jest to Karalne :) Dlatego że wykrada, twoje dane bez twojej wiedzy czyli poprostu Kradzież aka Włamanie.

10732745374541468291.png

Opublikowano

zupka, ja mam ale ci ich nie dam bo później ty je udostepnisz koledze za 100zł, kolega udostępni swojemu i za miesiąc będą za darmo i będą "autorskie gildie" "autorskie pluginy" "autorskie serwery"...

MPC Love<3

Opublikowano

Ma ktoś te tabelki? Bo łatwo się skapować co @WcinajŻelki wysłał;s

no co niby wyslalem ?

Napisz odpowiedz jako pierwszy 

dostan warna za powielanie odpowiedzi 

gj pseudo moderatorzy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...