Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Deila.pl

ImKoksu™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Avaris, proszę, że wyprostuję Ci tą sprawę.

Głównym Administratorem serwera Deila.Pl na początku tóż przed Smokiem był Gumiś. Zaś smok faworyzował swoich kolegów, za co Smok został wyrzucony z serwera, Gumiś oddał serwer Flourine, flourine nim się zajmował, potem serwer miałbyć zamykany, lecz z flourine pogadałem pogadałem i doszliśmy do wniosku, że lepiej abym ja zajął się serwerem niż, żeby go zamykał. Tak się stało, serwer stał stał stał, miał bugi, team nie miał w ogóle ze sobą kontaktu ( minus całej sytuacji ). O Decyzji co do zamknięcia serwera - nawet ja nie wiedziałem, dowiedziałem się po fakcie dopiero, a kiedy serwer już miał zostać na nowo uruchomiony z ostatniego backup'u (kiedy serwer został wyłączony a/k/a 4ever) to po włączeniu Atus, wraz z Nulaa zrobili ox'a i rozdawali wyposażenie na najwyższy poziom i tak się skończyła historia Deilii. Choć w całej sytuacji w Deilii było kilka ,,wałków" ze strony administracji (osobiście do tego ręki nie przykładałem i za każdym razem opierdalałem, ale co miałem z tym zrobić?), te wałki przekładały się na postacie z dupy za przeproszeniem, a te postacie z dupy przekładały się na niewyjaśnione wyłączanie serwera, kiedy wszystkie konta administracji zostały zablokowane - pozbawione praw Administracji na stronie - został tylko SQL do którego SZCZERZE MÓWIĄC NIKT NIE MIAŁ DOSTĘPU PRÓCZ MNIE I FLOURINE. Dowodem na to jest, IPFW w którym były tylko dopuszczalne nasze IP, tak więc plotki na serwerze chodziły o EQ z navi, lecz to nie prawda.

Takie małe wyprostowanie sprawy dotyczącej Deilii.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...