Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Który typ waszym zdaniem jest lepszy ( zrobię też ankietę, ale argumentujcie w komentarzach też) : Zwykły survival i gildie czy EasySV i gildie? Ja osobiście jak jeszcze grałem na jakiś edycjach hc/wojny gildii to wolalem niski drop, ale teraz bardzo dużo osób lubi jak zamiast 1% na złoto jest 10 itp. Więc jak wolicie?

EDIT: Żeby nie robić pierdyliard tematów takie pytanko : Co dać dla rangi VIP?

Tylko nie piszcie żadnych " pokój dla VIP" czy innych pierdół bo coś takiego jak dla mnie jest bez sensu :)

Bez reklam fb

Opublikowano

Zrób Survival+Gildie ale musi być dokładny i dobrze zrobiony jakieś nowości których nie ma na serwerach.

Jak pomogłem daj like.

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Czysty survival czyli bez teleportów do endu / netheru , bez enchantu na 30 lvl , płatne frakcje .

Pomogłem ? Daj like !

Opublikowano

Ja wolałbym jednak "zwykłe" Survival+Gildie z autorskimi pluginami

i nowościami, których nie ma na innych serwerach oraz które przyciągną

innych graczy. To tyle ode mnie. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Sv+Gildie , bardzo mały drop , bez teleportow do end, nether.

Gildie za cenne itemy.

Dla vipa możesz dac:

/hat

Specjalny sklep dla vip

Specjalny drop w OtherDropsie

/heal

/feed

Opublikowano

Kiedys byl taki serwer, drop byl na nim tak duzy ze w 10 min miales 4 stacki zlota i 100 lvl. Nooooo wiec, moze pogralbym na takim

Opublikowano

Każdy chyba wie że jak pisze Survival + Gildie/Frakcje i pisze drop to wychodzi na idiotę -.-

Survival nie ma dropu gracze sami kopią czesto dla administracji jest to gorsze bo po 20 min ma się ponad 64 żelaza a jak się jeszcze głębiej szuka to po 1h można mieć 64 diaxów a taki drop to ogranicza grę na start i na koniec też :P  kopaj->zbieraj expa->enchantuj->udawaj że jesteś dobry w PvP najeżdżając na inne mniejsze gildie lub takich co członkowie są słabi o.O  co to za czasy żeby survival tak spadł :unsure:

A wracając do tematu to żaden z tych ciągle te gildie i gildie wymyśl coś autorskiego bo tego jest w ch*j i nawet więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...