Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PSC

Pikaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z Psc. Chciałem sobie dzisiaj doładować 5 Ojro na steam za 20 zł. Na ich stronie pisało że będzie to kosztować 19.99 więc kupiłem psc za 20zł. Gdy chce doładować piszę że brakuje pieniędzy na 0.33 Ojro. O co z tym chodzi? Czy cena Ojro na steam się jakoś waha? Wczoraj kolega doładował za 20zł 5 Ojro i było dobrze. Za sensowne odp będą lajki :)

Opublikowano

5 euro = 20,64 PLN [PAN GOOGLE :D]

Cena euro waha się i teraz to strasznie. Ostatnio 5 euro bylo za 24 PLN a teraz już za 20,64 PLN... Waha się euro. Musisz sprawdzać waluty :) Euro np. na Steamie może się różnić od tego w google czy w kantorze.

Opublikowano

Możesz wyżebrać od kogoś resztki. Następnym razem kupuj za 50 PLN :) Zostanie ci około 7 PLN.

Opublikowano

Następnym razem kup za 50tke PLN. Teraz patrz kursy walut i próbuj do bólu :D

Opublikowano

Yyyy, mało tego jeśli kupujesz paysafecard w ZŁ, a płacisz w innej walucie, to psc nalicza prowizję. Kup drugiego i skorzystaj z obu, na tym ostatnim zostanie Ci reszta do wykorzystania.  :P No i w przyszłości jakbyś chciał kupować to kupujesz po 20, a z tego co masz reszte to tylko sobie dobierasz aż sieę nie wyzeruje  ;)

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Yyyy, mało tego jeśli kupujesz paysafecard w ZŁ, a płacisz w innej walucie, to psc nalicza prowizję. Kup drugiego i skorzystaj z obu, na tym ostatnim zostanie Ci reszta do wykorzystania.  :P No i w przyszłości jakbyś chciał kupować to kupujesz po 20, a z tego co masz reszte to tylko sobie dobierasz aż sieę nie wyzeruje  ;)

Albo lepiej niech juz za 30 zł kupuje i się nie martwi.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Są za 30zł, tak samo jak np. za 300zł :) Wiem bo osobiście kupowałem. Jak nie ma to to innego sklepu   :)

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tylko że to jest 1 sklep w okolicy. A nie chce mi się wydawać 40zł na 5 Euro T.T

*30 zł jak juz 

Ale wystarczy ze kupisz jescze jeden za 20 zł psc i połączysz z tym co kupiłeś to będziesz miał 40 i będziesz mógł kupic cs i zostanie ci kasa na skiny lub operacje.Mozesz tez wyzebrac od kogos psc z resztkami zł ale tu na forum jest to karane xD

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...