Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca sie wracać do doty ?

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Powiem tak, że warto, ponieważ jeżeli jesteś dobrym graczem i rozegrasz już 10 kalibracyjnych rankedów to mimo, że trafisz na ruskich to da się z nimi dogadać. Nie zapominajmy, że dobiera nam graczy na poziomie skilla i trochę jest nie fer, że narzekamy na wszystko a sami jesteśmy podobni. Ogółem warto wracać. Teraz da się bardzo łatwo pieniądze na docie zarabiać. Przykład użytkownika Besia:

rrSKtLm.png

Niedługo zostanie założony temat na w miarę szybkim zarobku.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Powiem tak, że warto, ponieważ jeżeli jesteś dobrym graczem i rozegrasz już 10 kalibracyjnych rankedów to mimo, że trafisz na ruskich to da się z nimi dogadać. Nie zapominajmy, że dobiera nam graczy na poziomie skilla i trochę jest nie fer, że narzekamy na wszystko a sami jesteśmy podobni. Ogółem warto wracać. Teraz da się bardzo łatwo pieniądze na docie zarabiać. Przykład użytkownika Besia:

rrSKtLm.png

Niedługo zostanie założony temat na w miarę szybkim zarobku.

można jakos z tobą zagrać ?

Opublikowano

Tak, oplaca :) Pewnie porownujesz z LoL'em, a Dota o niebo lepsza !

Eteor.eu - Najlepszy OTS w Polsce ! Start już 21.11.2014 - Godz 18:30 ! Po starcie, zaczynaj grę !

Opublikowano

Dota > LoL jednak ja gram w to drugie //popularność

Warto wracać moim zdaniem. Jak jesteś pro to nawet z ruskimi dasz radę ;)

Jak mam dać radę jak co kazda gre trafia mi się premade ruski z pickami nature prophet i trinker i zamiast pomagać używaja teleportów i ciagle cos przez mikro napierdalają i na czacie....

Opublikowano

Nie wszystkie ruski są takie złe. Dogadać się nie zawsze da, ale często(w moim przypadku) grają lepiej od takich amerykańców.

graphic.png

Opublikowano

Jeśli jesteś jedynym ogarem i masz w swojej drużynie większość rusków  , radzę ci abyś się do nich dostosował na ten mecz . A nóż widelec po zgraniu macie bardzo duże szanse na wygraną . Więc moją radą jest dostosowanie się pod rusków ( w aktualnym meczu , nie na zawsze xD) i przeboleć ten mecz . Naprawdę może się ci udać ;]

THP_1.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc, nie miałem moment, że dota bardzo mi się spodobała bo zrobiłem wtedy przerwę od lola ale jak trafiłem na full team rusków to na 3 czy tam 4 lvl'u zrezygnowałem, bo się nieźle zdenerwowałem jak oni spamili na chacie i cały czas przez mikrofon coś mówili.

Opublikowano

Opłaca się. Jak chcesz mieć więcej ogarniętych typów, to graj wieczorem. Rano masz szanse 3/5, że trafią Ci się wszyscy normalni zawsze się trafi jakiś jeden płotek, czy to Hiszpan, czy rusek. Co nie zmienia faktu, że compendium przynajmniej jak dla mnie popsuło trochę tą grę. Czemu? Może dlatego, że kupi Ci wysyp nowych osób 600 poziom gra tydz i ma lvl taki jak osoba, która gra w, to rok a potem się dziwią, że tacy ludzie się losują w meczach co połowę rzeczy o grze jeszcze nie wiedzą, mądrzą się jakby pozjadali wszystkie rozumy, a jak, im chcesz pomóc, to Cię jeszcze wyzywają itd. itp. Taka moja opinia. Pozdrawiam wszystkich z Doty2. :)

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Opublikowano

Opłaca się. Jak chcesz mieć więcej ogarniętych typów, to graj wieczorem. Rano masz szanse 3/5, że trafią Ci się wszyscy normalni zawsze się trafi jakiś jeden płotek, czy to Hiszpan, czy rusek. Co nie zmienia faktu, że compendium przynajmniej jak dla mnie popsuło trochę tą grę. Czemu? Może dlatego, że kupi Ci wysyp nowych osób 600 poziom gra tydz i ma lvl taki jak osoba, która gra w, to rok a potem się dziwią, że tacy ludzie się losują w meczach co połowę rzeczy o grze jeszcze nie wiedzą, mądrzą się jakby pozjadali wszystkie rozumy, a jak, im chcesz pomóc, to Cię jeszcze wyzywają itd. itp. Taka moja opinia. Pozdrawiam wszystkich z Doty2. :)

Podaj wzory, którymi się posługiwałeś. 

Sugerowanie się levelami profilu to powód, dla którego polacy są tylko w trench tier/low prio. 

Jak narzekacie na ruskich w teamie to się w końcu grać nauczcie- problem z głowy, rusków rzadko spotykam, a jak już, to w enemy.

Opublikowano

Widać, że chyba dopiero zacząłeś albo grasz w coś innego (lol?), a co do gry, to może nas nauczysz, skoro jesteś taki pro i wszystko o nas wiesz?  xD  Tak na marginesie nie znamy się wiec zachowaj takie głupie uwagi dla siebie. :rolleyes:

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Opublikowano

Warto wrócić, nie ze wszystkimi ruskimi się dogadasz ale często można z nimi zagrać spk meczyk. Wracaj ! :]

Opublikowano

Level 7 to jakieś 20 meczy czyli tyle co nic, pytanie więc mogłoby równie dobrze brzmieć "opłaca się zaczynać?".

Pierwsze 1000 meczy to ogarnianie postaci, mechaniki gry i innych podstaw. Tutaj będziesz wyzywał na ruskich i wyrywał włosy z głowy, chociaż jak obejrzysz replay za kilka lat to stwierdzisz że sam nie byłeś lepszy.

Natomiast jak już ogarniesz gre to zaczynasz myśleć strategicznie, komunikować/kooperować z teamem, przewidywać przeciwnika i starać się odpowiednio reagować, co jest niesamowicie wciągające i nieraz ekscytujące, a natura tej gry sprawia że cały czas stajesz się lepszy i cały czas chcesz się stać lepszym.

Jak najbardzej polecam Dote ale raczej jako hobby niż "gra"; ściąganie jej tylko po to by zagrać kilka meczy ze znajomi nie ma najmniejszego sensu. Sam nie wiem co mnie trzymało przy docie kiedy co drugi mecz kończyłem ze statami 0/10 i świadomością, że to przeze mnie przegraliśmy. Ale było warto  ^_^

Opublikowano

Prawda jest taka o ruskach że większość patrzy tylko na buildy, nie na sytuacje... chociaż czasem zdarzy się jeden ogarnięty... btw. jeśli już ogarniesz, czasem nie potrzebny Ci cał team, wystarczy 1-2 osoby żeby wygrać :)

Opublikowano

Prawda jest taka o ruskach że większość patrzy tylko na buildy, nie na sytuacje... chociaż czasem zdarzy się jeden ogarnięty... btw. jeśli już ogarniesz, czasem nie potrzebny Ci cał team, wystarczy 1-2 osoby żeby wygrać :)

Z ruskami jak i Polakami i innymi. Raz trafisz na idiotę, a raz na całkiem ogarniętego gościa. Od kraju to do końca nie zależy...

Ogar rusek = Umię angielski.

Nie ogar rusek = Nie umię nawet troszeczkę angielskiego.

Tak samo co do Polaków moim zdaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...