Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo wybrać

Korses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo wyprać np:                                                                                                                                           - czarodziej kręgu ?                                                                                                                                        - strażnik lasu ?                                                                                                                                              - krasnolud ?                                                                                                                                                  - rycerz zakonu smoka ?                  :mellow:                                            

ODPOWIEDZ BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD

Opublikowano

Sam zdecyduj kim wolisz walczyć:

• Mieczem - Rycerz Zakonu Smoka
  • Łukiem - Strażnik lasu
  • Różczką i magią - Czarodziej kręgu
  • Pistoletem - Krasnolud

Ja wole tradycyjnie mieczem i tarczą, więc wybrałem rycerza. Mi najlepiej się nim gra.

Opublikowano

Hmm polecam ci Łuka do expienia i także Maga dobry jest na szturm twierdzy. ps kto gra na herdurze niech napisze na pw mam 28 lvl a nie mam z kim grać :/

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

dzieki za odpowiedz i za pomoc  :ninja:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

POMOGŁEM DAJ LIKE  :rolleyes:

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...